PR CUAET
-
Це швидше вийняток ніж правило. В більшості WP зарзу видають на 3 роки з дати вїзду. Але випадки такі як ваш дійсно трапляються. На жаль таке враження що немає єдиної інструкції на цю тему, і це залежить від ситуації та офіцера (s того який процесив, і того який на кордоні). Я б рекомендував податися на продовження статусу до повних 3 років.
-
Віза до Ворк Перміту немає відношення. Ворк Перміт мають давати на 3 роки. Проте проскакували моменти (не часто) коли разом з візоюб давали попередній перміт, і тоді 3 роки "тікало" від дати того папрця який приходив електронно. Але я думаю що навіть тоді можна подавати на продовження і просити перміт на 3 роки від дати першого вїзду.
-
Виза дейсвтвует на ВП. Выще скинули с оф сайта: The open work permit allows you to work for almost any employer in Canada and is valid for up to 3 years, as long as your passport or other travel document and your biometrics are valid for the entire time.
-
Доброго дня! Чи дійсно послуги wes еволюції дипломів саме для імміграції !! тепер безкоштовні???
-
Виза никак не связана с ворк пермитом. Визу выдают на срок действия паспорта но не больше чем 10 лет. (Ваш паспорт потому что не может быть действителен более чем 10 лет). Ворк пермит выдается на 3 года. Но как мы выяснили, у всех по разному, у кого то с даты въезда, у кого то с даты одобрения визы.
-
В Торонто
-
Смотря на какого офицера попадетесь видимо😁😁