PR CUAET
-
Стільки апдейтів сьогодні Це круто! Але сподіваюсь що нарешті відкопають заявки за 1,2,3 листопада 2023 та почнуть роздавати єледжибіті також 🤞 Подача 2 листопада 2023 AOR 8 грудня 2023 І тиша…
-
Можна купити е-sin
-
А Ви робили фото сторінок паспорту? Я зробила лише першу, оскільки візи там немає і всі сторінки пусті
-
Добрий вечір, а хто може підсказати з приводу довідки про реєстрацію місця проживання?
-
Прийшов автоматичний лист одразу, що ваша веб-форма отримана. А від офіцера нічого
-
Всім привіт, а хтось може поділитися інструкцією як продовжити дитині Study Permit і Візу в новий паспорт?
-
Дивно якось. Відповідають кожен раз як щось отримують Спробуйте , відправте ще раз мабуть
-
Обовʼязково знайдуть 🙏
-
Так, робили усі сторінки, це обовʼязково
-
Через скільки часу кому приходив трек номер відстеження після оформлення доставки DHL?
-
Як ви замовили DHL?
-
Усі сторінки? І навіть пусті ? Бо я тільки першу і другу- з фото і де серія, номер та ким виданий
-
Дякую❤️
-
Так. На електронну пошту. Через тиждень, як я надіслала заяву у консульство в Торонто
-
Ви написали, що не маєте номера телефону. Це електронна карта.Почитайте в гуглі
-
Вам приходив трек номер?
-
Ні, ще немає кабінету, розглядаю для PEQ. Поки що накопичую досвід 2 роки.
-
То не до вас питання) там писали про бенефіти манітоби, то видалив) Будете здавати, напишіть - пораджу центри здачі
-
Ці питання кожний сам вирішує, робіть електронний ключ в банку, а як, можете пошукати в ютубі чи просто загугліть
-
Доброго вечора, а хтось чув таке, що в 2025 році ніяких заявок на ПР не будуть розглядати? І це стосується не тільки українців?
12 Jan 2024, 17:45
379325/435869
7 minutes ago