PR CUAET
-
Вы декларацию заполняли от руки ручкой и потом сканировали?
-
Спробуйте перше в ДІЯ зробити "Актуалізація даних у Реєстрі територіальної громади". Через добу Ваші дані внесуть в реєстр територіальної громади і можна буде сформувати "Витяг про місце проживання"
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-molodshe-16-rokiv
-
Було б прикольно. Голодні ігри
-
Хто підкаже, FD приходить на пошту чи треба перевіряти у аплікації?
-
Это было их требование, все страницы, поэтому отправила все, и пустые тоже .
-
как получить справку о несудимости пошагово? с укр
-
Дякую! Нам продовження дії діючого дитячого у Едмонтоні.
-
Дякую, зараз спробую
-
Хтось бачив цю інформацію? Неможливо створити EOI заявку, видає повідомлення, що ціль заявок досягнута для вказаних вище програм. Коли буде відкрито набір не вказано.
-
Зайдіть через ноутбук і введіть в гуглі ДІЯ Актуалізація даних у Реєстрі територіальної громади
-
Я не можу зрозуміти де саме ця актуалізація, в мене є тільни витяг про місце проживання і більше нічого з цим пов'язаного
-
нигде естесно. это требуют консультанты
-
Доброго вечора, Якщо плануємо подорож до України, то краще там зробити нові паспорти для дитини та мами? закінчуються у 2026 році, бо читаю що потім це в Канаді складно Чи можна це зробити в Україні якщо попередні паспорти ще діють?
-
Где это требование прописано?
-
На пошту не приходить, в gckey оновиться
-
Привіт.Підскажіть будь ласка,хто самостійно готувався і здав CElPIP.В мене CLB 4,потрібно здати на 4-5,готуюсь по YouTube на офіційному сайті,але багато завдань не розумію.Heeeeelp хто с таким стикався?Як ви готувались і на яких джерелах?Руки вже опускаються …….
-
Українці можуть мати 2 закордонні паспорти
-
Так вже дуже давно. Це не стосується EOI. Там немає лімітів Опускаєтесь в самий низ і get started
-
Якщо ваш закордонний паспорт не протермінований можна відкрити рахунок онлайн в монобанку з канадським мобільним, потім через банк можна заходити на сайт е консул та ловити слоти
12 Jan 2024, 17:45
379353/466562
3 minutes ago