PR CUAET
-
нигде естесно. это требуют консультанты
-
Доброго вечора, Якщо плануємо подорож до України, то краще там зробити нові паспорти для дитини та мами? закінчуються у 2026 році, бо читаю що потім це в Канаді складно Чи можна це зробити в Україні якщо попередні паспорти ще діють?
-
Где это требование прописано?
-
На пошту не приходить, в gckey оновиться
-
Привіт.Підскажіть будь ласка,хто самостійно готувався і здав CElPIP.В мене CLB 4,потрібно здати на 4-5,готуюсь по YouTube на офіційному сайті,але багато завдань не розумію.Heeeeelp хто с таким стикався?Як ви готувались і на яких джерелах?Руки вже опускаються …….
-
Українці можуть мати 2 закордонні паспорти
-
Так вже дуже давно. Це не стосується EOI. Там немає лімітів Опускаєтесь в самий низ і get started
-
Якщо ваш закордонний паспорт не протермінований можна відкрити рахунок онлайн в монобанку з канадським мобільним, потім через банк можна заходити на сайт е консул та ловити слоти
-
Заповнювати на компʼютері і роздрукував Роботодавець підписав ручкою і відсканував
-
Цікаво, а якщо немає вимоги бути у Канаді коли офіцер розглядає продовження ворк перміту, то як вони аргументують відмову Питання болюче, бо збираюся подавати на продовження в лютому, а в кінці березня їду у відпустку в Європу на тиждень (не в Україну)
-
Так можна і треба,в Україні це швидко і без проблем
-
Доброго вечора, підкажіть будьласка, на лист "IRCC Permanent Residence Confirmation Portal" - потрібно просто відповісти через пошту?
-
Поки що тільки PGP призупинили, на скільки мені відомо
-
И я о том же
-
t.me/prcuaet/19036/433190
-
Є спеціальна гілка в цій групі на цю тему
-
Можна
-
Дата його має за логікою бути трохі раніше , дати початку самої роботи. Вам же її тоді тільки пропонували. Закінчення і не має бути. Просто постійна позиція , фул тайм і т.д
-
аргументируют, что просто надо быть, потому что гладиолусы. чем руководствуются, не предоставляют на запросы 'покажите гайд'. присылают сслыку на сайт, где прописаны инструкции подачи на продление cuaet оно у многих болючее, тк полно людей с частыми командировками, отпуск в конце концов. подавайтесь прямо перед поездкой. за 1 неделю офицер еще не доберется до анкеты
-
Усім привіт! Моя дружина громадянка Білорусі і наразі продовжуємо її OWP. Чи є якісь спеціальні умови при заповненні форм на продовження OWP для не українців приїхавших по програмі CUAET? P.S. при формуванні її файлу з'явилась форма IMM5707! Це норм? Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
379365/468417
3 minutes ago