PR CUAET
-
Так вже дуже давно. Це не стосується EOI. Там немає лімітів Опускаєтесь в самий низ і get started
-
Заповнювати на компʼютері і роздрукував Роботодавець підписав ручкою і відсканував
-
Цікаво, а якщо немає вимоги бути у Канаді коли офіцер розглядає продовження ворк перміту, то як вони аргументують відмову Питання болюче, бо збираюся подавати на продовження в лютому, а в кінці березня їду у відпустку в Європу на тиждень (не в Україну)
-
Доброго вечора, підкажіть будьласка, на лист "IRCC Permanent Residence Confirmation Portal" - потрібно просто відповісти через пошту?
-
Є спеціальна гілка в цій групі на цю тему
-
Дата його має за логікою бути трохі раніше , дати початку самої роботи. Вам же її тоді тільки пропонували. Закінчення і не має бути. Просто постійна позиція , фул тайм і т.д
-
аргументируют, что просто надо быть, потому что гладиолусы. чем руководствуются, не предоставляют на запросы 'покажите гайд'. присылают сслыку на сайт, где прописаны инструкции подачи на продление cuaet оно у многих болючее, тк полно людей с частыми командировками, отпуск в конце концов. подавайтесь прямо перед поездкой. за 1 неделю офицер еще не доберется до анкеты
-
Усім привіт! Моя дружина громадянка Білорусі і наразі продовжуємо її OWP. Чи є якісь спеціальні умови при заповненні форм на продовження OWP для не українців приїхавших по програмі CUAET? P.S. при формуванні її файлу з'явилась форма IMM5707! Це норм? Дякую!
-
Знайдіть викладача на пару місяців , який вас підготує саме до тесту. Пояснить структуру і розповість тонкощі, хитрощі і особливості. Особисто мені це допомогло.
-
www.facebook.com/share/r/153kHgAi8j/?mibextid=wwXIfr Це не реклама абощо, просто відео яке показує шляхи отримання ПР 😄
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 За які порушення можна втратити чи не отримати PR. Дата та час: 12 січня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO На вебінарі ви дізнаєтесь: - За які порушення імміграційного законодавства можна втратити право на PR. - Основні правила, яких необхідно дотримуватися під час перебування у статусі тимчасового чи постійного резидента. - Ефективні способи вирішення конфліктних ситуацій з імміграційними органами. Спікер: Остап Босак Міграційний консультант: #R707276 Email: [email protected] Кому буде корисно: -Тим, хто уже отримав омріяний PR. -Тим, хто планує подаватися на PR або вже перебуває у процесі подачі документів. -Всім, хто хоче краще розуміти правила та нюанси імміграційного законодавства Канади. Посилання на вебінар буде надіслане після реєстрації: forms.gle/2pcK3KX62LeNxMtc8
-
Підскажіть будь ласка як можна продовжити OWP, якщо в мене продовжений закордонний паспорт до 26-го року, і діючий work permit в мене теж до 26-го року, я вже подалась на новий закордонний паспорт але скоріше всього не встигаю отримати його до 31 березня 2025 року, можливо хтось проходив вже через це, і знає як діяти в цій ситуації