PR CUAET
-
Купити E-SIM в Монобанку
-
чесно не помню, ніби десь на початку листопада заповняв ті анкети
-
Ким ви працюєте ? Колективно допоможемо )
-
Я ще не маю нового паспорта і скоріше всього не встигну його отримати до 31 березня, тому і хотіла дізнатися чи є інший спосіб податися на подовження owp
-
доброго вечора. підкажіть будь ласка, переклади яких документів потрібно подавати на провінц.етапі bc pnp non EE? в новому гайді бачу цей список. багато хто перекладає свідоцтва народження усіх аплікантів, свідоцтво про шлюб, дипломи та додатки про освіту (якщо потрібно, перекладаємо лише найвищу освіту?) чи підкріпляли Ви ці переклади до провінц. аплікації? буду вдячна за поради
-
Просто в Дії і в Резерві по суті той самий витяг з QR-кодом. Але в Дії він буде зараз без дати оновлення, без інших ваших даних. Тому й не пускає до слотів, без цих даних. Резерв дає можливість заповнити всі порожні місця і вже буде стояти дата оновлення. В Дії це зробити неможливо, тому потрібен Резерв. Але, якщо статус буде "не на обліку" або взагалі відсутні будь-які дані про вас в Оберезі, то це вже велика проблема. Вище тут люди описували, як її намагаються вирішити.
-
Интересно еще если будет ( не на обліку / облік зверніться до тцк) шо будет потом, штрафы повестки или розыск ( мол засветить себя ) Но не проверишь не сделаешь паспорт … А по консульству вдруг пустит на запись если на обліку то вдруг изменится статус , как потом быть с тем что бы забрать тут тоже вопрос.. Видел в чате что Оттава вроде не придирчивая, ох уж эти новые правила ))
-
Доброго дня, CUAET visa закінчується через декілька місяців. Хочу продовжити. Дуже багато інформації на сайті, не можу розібратися чи я повинна подаватися на новий чи продовжувати, як подаватися… І тут так багато повідомлень, що не можу знати потрібної інформації. Чи є якийсь guid як податися, відео, чи будь що?
-
От щось найбільш підходяще і оберіть , погодьте з роботодавцем і готово. Бажано обрати щось більше кваліфіковане , але не забувати і про вимоги до рівня володіння мовою до кожного з teer
-
Я переносила рівно в 5 за Едмонтоном. Перший слот був березень 2026 Калгарі, далі зловила вересень 2025 в Торонто, тепер лечу в Ванкувер у березні 2025, вдалось перенести в середині листопада
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста, несколько раз создавал заявку , постоянно приходит не элиджбл. Корректно ли на данный вопрос отвечать НЕТ? У меня опен ворк пермит, работаю как эмплои. Так же уже написал сумму в 25к для семьи из троих. Где еще мог допустить ошибку - понятия не имею , вроде бы все вопросы очень просты. Спасибо