PR CUAET
-
Просто в Дії і в Резерві по суті той самий витяг з QR-кодом. Але в Дії він буде зараз без дати оновлення, без інших ваших даних. Тому й не пускає до слотів, без цих даних. Резерв дає можливість заповнити всі порожні місця і вже буде стояти дата оновлення. В Дії це зробити неможливо, тому потрібен Резерв. Але, якщо статус буде "не на обліку" або взагалі відсутні будь-які дані про вас в Оберезі, то це вже велика проблема. Вище тут люди описували, як її намагаються вирішити.
-
Интересно еще если будет ( не на обліку / облік зверніться до тцк) шо будет потом, штрафы повестки или розыск ( мол засветить себя ) Но не проверишь не сделаешь паспорт … А по консульству вдруг пустит на запись если на обліку то вдруг изменится статус , как потом быть с тем что бы забрать тут тоже вопрос.. Видел в чате что Оттава вроде не придирчивая, ох уж эти новые правила ))
-
Доброго дня, CUAET visa закінчується через декілька місяців. Хочу продовжити. Дуже багато інформації на сайті, не можу розібратися чи я повинна подаватися на новий чи продовжувати, як подаватися… І тут так багато повідомлень, що не можу знати потрібної інформації. Чи є якийсь guid як податися, відео, чи будь що?
-
От щось найбільш підходяще і оберіть , погодьте з роботодавцем і готово. Бажано обрати щось більше кваліфіковане , але не забувати і про вимоги до рівня володіння мовою до кожного з teer
-
Я переносила рівно в 5 за Едмонтоном. Перший слот був березень 2026 Калгарі, далі зловила вересень 2025 в Торонто, тепер лечу в Ванкувер у березні 2025, вдалось перенести в середині листопада
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста, несколько раз создавал заявку , постоянно приходит не элиджбл. Корректно ли на данный вопрос отвечать НЕТ? У меня опен ворк пермит, работаю как эмплои. Так же уже написал сумму в 25к для семьи из троих. Где еще мог допустить ошибку - понятия не имею , вроде бы все вопросы очень просты. Спасибо
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста в данный момент кто продлевал WORK PERMIT. Как быстро удалось продлить? Возможно ли заполнить заявку самому, без консультанта? Может есть рекомендации какие-либо 🙏🙏🙏 Буду очень благодарна!