PR CUAET
-
Видають номінації по всіх професіях підряд??? Щось я пропустив напевно…
-
Поздравляю с порталом 1, хорошие новости. Я в Украине тоже работал в полиции, вот теперь с октября 2024 сижу на этом comprehensive check. Рад видеть. что кто-то с похожей ситуацией прошел эту проверку.Это получается у вас с момента отправки на проверку до портала прошло примерно 6 месяцев верно? Волнует еще тот вопрос, что как я слышал, Украина перестает отвечать на запросы иностранных государств по поводу граждан, но не уверен правда ли это..
-
Я маниторю постоянно, но ничего не меняется😫
-
Незрозуміло, єдина ідея, що та 5 не пускає на fsw, і тому профіль недійсний. Але мало б пустити з канадським досвідом на сес. А освіта точно з кодом IMM?
-
Ванкувер далеко, я с NB
-
Привіт! Хтось продовжував вже собі WP? Не можу знайти інструкцій
-
Доброї ночі. Підкажіть будь ласка хто замовляв доставку паспорта з України в Канаду і скільки часу його доставляли. Бо що в заяві на доставку DNL ,що дипломатичною поштою пише термін доставки від 3-х місяців, тільки DHL мені підтягнуло що буде коштувати майже 2500 грн, а дипломатична безкоштовна. А як це на практиці відбувається? Наскільки я думала що DHL буде швидше
-
Картки отримали особисто (у відділенні 325 Milner Ave 2nd Floor, Scarborough, ON M1B 5N1) 07 January 2025