PR CUAET
-
🤗 Головне майте всі копії і оригінали документів, подавалась в жовтні, питань зайвих не було, за тиждень після подачі документів на виготовлення закордонного паспорта в Дії поміняли фото.
-
🩵🩵🩵🩵🩵🩵 🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵 🩵🩵🩵🩵🩵 ♦️🔺🔺♦️🔺♦️🔺🔺 🔡🔡 2️⃣➖4️⃣ 🔡🔡🔡🔡 🔡 🔡🔡🔡🔡 🔤🔤 2️⃣1️⃣ 🔤🔤🔤🔤 🔡🔡🔡🔡🔡 ➕ 🔡 🔡🔡
-
Политика страны сейчас поставила на паузу все программы эмиграции, верно и сейчас будут идти отказы по всем направлениям?
-
Гарне питання, але теоретично фото дійсні півроку - на них писали дату при подачі - тому я думаю треба нові. Але з радістю послухаю
-
Звідки в вас ця інформація взагалі? Лише за цей тиждень по федеральній програмі ЕЕ Канада запросила бл 2к нових людей. Не розводьте дезінформацію ‼️
-
Дякую, спробую ще так.
-
Был конкретно запрос подтвердить valid temporary resident status на момент вынесения eligibility. Никаких вопросов о конкретно WP не было. Статус имеется при WP/SP не зависимо от нахождения, и visitor при нахождении в Канаде. У аппликанта не было WP, поэтому необходимо было восстановить статус visitor приехав в Канаду. Позитивные решения когда аппликант не в Канаде но c WP есть.
-
@LE3NA [591834925] попереджений (1 з 3). Причина: спам, закидали всі гілки. тут вже 2 раза видаляв.
-
Я вопрос задала, не утверждение. Это мне нужна была информация, поэтому спрашиваю эксперта. Зачем так отвечать?
-
Через подібні думки/твердження в гілках починається паніка. Тим паче з тематикою «відмова». Лише вчора спростували подібні питання-твердження тричі. Не знаємо, звідки до вас прийшла подібна ідея, але ЦЕ НЕПРАВДА. Імміграція не зупинена. Відставка Трюдо чи зупинка уряду до 3.24 ніяким чином на роботу IRCC/CBSA НЕ вплинула Живемо далі, і думаємо як іммігрувати, хто ще не отримав омріяний ПР Дякуємо,
-
Подавалась просто по цій інструкції, єдина відмінність - потрібна тепер оплата І все) youtu.be/YNIjfELamL0?si=S786TdmZFA-UbEFy