PR CUAET
-
@LE3NA [591834925] попереджений (1 з 3). Причина: спам, закидали всі гілки. тут вже 2 раза видаляв.
-
Я вопрос задала, не утверждение. Это мне нужна была информация, поэтому спрашиваю эксперта. Зачем так отвечать?
-
Через подібні думки/твердження в гілках починається паніка. Тим паче з тематикою «відмова». Лише вчора спростували подібні питання-твердження тричі. Не знаємо, звідки до вас прийшла подібна ідея, але ЦЕ НЕПРАВДА. Імміграція не зупинена. Відставка Трюдо чи зупинка уряду до 3.24 ніяким чином на роботу IRCC/CBSA НЕ вплинула Живемо далі, і думаємо як іммігрувати, хто ще не отримав омріяний ПР Дякуємо,
-
Подавалась просто по цій інструкції, єдина відмінність - потрібна тепер оплата І все) youtu.be/YNIjfELamL0?si=S786TdmZFA-UbEFy
-
Можете. Немає вимоги працювати
-
Нам не дали нової хелс карти, так і сказали поки не буде документу, який підтверджує ваш статус в Канаді, доти не дають хелс карту... У нас в листопаді закінчився попередній, чекаємо на новий стаді перміт... молимся, щоб всі були здорові... Знаю, що якщо треба на швидку, то треба... в лікарні на нову хелскарту чекали 2 місяці... в моїх знайомих дитина руку зламала і хелс карта була протермінована... то чекали 2 місяці на нові дані... не знаю, чи так усюди...
-
В Торонто готовые загранпаспорта можно получить без онлайн очереди сейчас? В порядке живой?
-
User Светлана Максимовна has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Через скільки приходить FD? 9 місяц на федеральному,з цими всіма новинами не знаєш скільки ще чекати
-
User Ирина has been kicked from the chat because this user is in spam list