PR CUAET
-
/warn спам, закидали всі гілки. тут вже 2 раза видаляв.
-
Вітаю, чи можу я податись на open work permit якщо я зараз безробітний?Дякую
-
Я вопрос задала, не утверждение. Это мне нужна была информация, поэтому спрашиваю эксперта. Зачем так отвечать?
-
Через подібні думки/твердження в гілках починається паніка. Тим паче з тематикою «відмова». Лише вчора спростували подібні питання-твердження тричі. Не знаємо, звідки до вас прийшла подібна ідея, але ЦЕ НЕПРАВДА. Імміграція не зупинена. Відставка Трюдо чи зупинка уряду до 3.24 ніяким чином на роботу IRCC/CBSA НЕ вплинула Живемо далі, і думаємо як іммігрувати, хто ще не отримав омріяний ПР Дякуємо,
-
Цікаво 🤔 чи були вже відмови по CSQ?
-
Нам відправили через місяць
-
Подавалась просто по цій інструкції, єдина відмінність - потрібна тепер оплата І все) youtu.be/YNIjfELamL0?si=S786TdmZFA-UbEFy
-
Дякую! Звільнили з роботи бо нема роботи тому переживаю!
-
Я також подався в липні і ще чекаю. Але те, що номінації зараз видають по більшому спектру професій, ніж EIO - це факт.
-
Можете. Немає вимоги працювати
-
Нам не дали нової хелс карти, так і сказали поки не буде документу, який підтверджує ваш статус в Канаді, доти не дають хелс карту... У нас в листопаді закінчився попередній, чекаємо на новий стаді перміт... молимся, щоб всі були здорові... Знаю, що якщо треба на швидку, то треба... в лікарні на нову хелскарту чекали 2 місяці... в моїх знайомих дитина руку зламала і хелс карта була протермінована... то чекали 2 місяці на нові дані... не знаю, чи так усюди...
-
Ось скрін з цього чату на рахунок Оберегу, Резерву і Дії. Додам, що Дія лише підтягує і показує дані з різних державних баз даних і реєстрів, тому в ній неможливо нічого редагувати. Оберіг і є одним з таких державних реєстрів.
-
В Торонто готовые загранпаспорта можно получить без онлайн очереди сейчас? В порядке живой?
-
User Светлана Максимовна has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Через скільки приходить FD? 9 місяц на федеральному,з цими всіма новинами не знаєш скільки ще чекати
-
User Ирина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Укажіть місто будь-ласка
-
Добрий ранок, підкажіть будь ласка, при подачі на федеральному етапі достатньо зааплаити аплікацію до кінця строку номінації? Чи номінація має бути дійсна довше ?
-
User Виктория has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ну от до речі як рахувати.Нові 20 місяців це для тих хто тільки буде подаватися? Для тих хто вже на цьому етапі це може не стосуватися,сьогодні бачив таку думку висловлювали
12 Jan 2024, 17:45
379604/467923
8 minutes ago