PR CUAET
-
Через скільки приходить FD? 9 місяц на федеральному,з цими всіма новинами не знаєш скільки ще чекати
-
User Ирина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Укажіть місто будь-ласка
-
Добрий ранок, підкажіть будь ласка, при подачі на федеральному етапі достатньо зааплаити аплікацію до кінця строку номінації? Чи номінація має бути дійсна довше ?
-
User Виктория has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ну от до речі як рахувати.Нові 20 місяців це для тих хто тільки буде подаватися? Для тих хто вже на цьому етапі це може не стосуватися,сьогодні бачив таку думку висловлювали
-
От якраз 20 місяців з моменту подачі до отримання FD це крайній строк типу) А як воно фактично вийде, тут вже питання удачі
-
Дякую буду пробывать
-
Покупаю USDT за наличные. Курс индивидуальный, лучше чем в обменниках. Сумма по договоренности. Пишите, договоримся о личной встрече.
-
Там написано не про пряму зпборону виїхати за межи Канади, скоріше як застередення - якщо покинути Канаду то діючий Статус буде втрачено. Як я розумію, це значить що буде анульований діючий wp. Мені і раніше це казали люди що тут вже громадянство мають, що не випробовуй свою вдачу, подався ... чекай тут.
-
Клас! Оце швидкість! В нас по цій самій програмі в листопаді терміни очікування були між FD і порталом 1 два тижні, а між порталом 1 і порталом 2 - тиждень.
-
Супер,дякую
-
До кінця строку номінації
-
Я теж на таку точку зору натикався, але як писали вище, нові строки стосуються всіх. Інше питання, що це крайній термін, тобто термін по спливу якого можна починати вимагати розгляду заявки. Середній термін очікування FD на даний момент - 8 місяців.
-
В іншу гілку запитання
-
User Маша has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Так, я по хронології десь на такі строки і розраховувала, але була приємно здивована ☺️ Дякую 😊теперь ще ecopr хай вишлють в понеділок, то я їм гарний відгук в гуглі залишу😂😂
-
Вклеювали через Львів
-
Звісно, ситуації бувають різні, тож кожен сам для себе вирішує ризикувати чи ні
-
А контакти можно?
12 Jan 2024, 17:45
379618/466661
about a minute ago