PR CUAET
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка Я маю слот на травень (оформлення закордонного паспорту) а у січні 2026 року закінчується і паспорт і WP Тобто я не встигаю зробити паспорт щоб подати на новий WP до 31 березня 2025 року Потрібні варіанти що робити Можливо стати у чергу очікування (можливо хтось знає скільки часу займає процедура отримання слоту через чергу) Чи писати якогось пояснювального листа і подавати з таким паспортом у березні Можливо у когось така ж ситуація Дякую 🙏
-
Вони казали не замовляти бо тоді Канада пост страйкували і відповідно листи з паспортами вони не доставляли, щораз вже повинно все працювати, ось тільки консульство гальмує(
-
Скажіть будь ласка, все як написано на сайті? Я дзвонила перепитати, але не додзвонилася. Хочу поїхати паспорт подовжити але хвилююсь що це не актуальна інформація.
-
Як мінімум коли це було 12 місяців, а стало 24 - вже не ок)) так само як і пнп, було 13 - стало 24.. також не ок) може для вас ок 2 роки чекати 😆
-
Я замовляла коли вже статус був виготовлений, якщо є можливість то звісно краще особисто туда віднести бо може буде шанс отримати копію готового якщо терміново треба
-
Можна навчатися з Воркпермітом
-
Вы когда стали следить за таймингом по этих программах?
-
Дякую!
-
Я би радила стати в чергу в Оттаву, там швидше всього отримати вільне місце
-
full-time experience було виділено, то може у вас було меньше 30 годин на тиждень?
-
Moncton, New Brunswick
-
Типу як недостатньо годин
-
Так, мені прийшло запрошення на електронну пошту. А потім я побачила так ж саме повідомлення у своєму кабінеті при реєстрації на МФА.
-
Якщо комусь цікаво ось мій лист з відмовою по home support pilot ,я якщо чесно так і не зрозуміла чому відмовили
-
Так, подовжувати можна без слоту в відведені для цього години, не раніше ніж за 2 місяца до закінчення дії паспорту.
-
Тільки по п'ятницям та суботам (тих щонічних 12 слотів) не викладають консульства!!! В любий день та час можна записатися в чергу очікування також можна пробувати перевіряти чи немає на сайті випадкових поштучних слотів. А найближчий день видачі слотів (в 12 ночі по Києву) виставлятимуть у цю неділю на 7 липня вже
-
Ставайте в чергу і сподівайтесь на чудо, бо по строках Вам никто не скаже, це неможливо, подовжити ворк перміт Вам можуть тільки на термін дії Вашого паспорту і ні днем довше щоб б Ви там не пояснювали.
-
Дякую
-
Або ж не відповідність НОК
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, переклад яких сторінок національного паспорта треба робити? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
379764/427468
3 minutes ago