PR CUAET
-
Так
-
Я имею ввиду, что чтобы получить ОВП, нужно заехать до 31 марта 24-го. Тоесть получается, даже если заехать до 31 марта, например 30.03.24 то и ворк пермит будет до 29.03.27, так?
-
Не, я просто привёл пример
-
Вы имеете ввиду , что у вас визы осталось 2 нода или что?
-
Вибачте, хотів уточнити, а ворк видається на 3 роки в незалежності від того, наскільки і мене CUAET? Тобто навіть якщо приїхати за 2 роки до кінця cuaet, ворк перміт всеодно видадуть на 3 роки?
-
Читала в інших консультантів, що можливо буде щось таке як tr to pr.
-
Херсон не під окупацією рахується і вам є куди повернутися. Так я читала у міграц консультантів
-
Дякую!
-
Дякую!
-
Нет, для польской справки ничего вкладывать и оплачивать сверх укаханной на сайте суммы не надо. Они сами отправляют все
-
Для іміграції в більшості програм це не має значення (не у всіх, є вийнятки). Для роботи, тут вже від роботодавця залежить, кому що важливо
-
Так. Бо без вказання суми не пускає далі (або не дає зберегти форму)
-
Кредит
-
Спасибо!
-
А вы вкладывали пустой проплаченный конверт чтоб получить сертификат обратно?
-
Здравствуйте! Такой вопрос... Те кто прибыли в Канаду по программе CUAET, имеют ли какие-то скидки при проведении оценки дипломов через WES?
-
ні, тут дипломи мало хто провіряє
-
Також ми ще обговорювали це раніше, але я не можу знайти де. Чи буде проблемою для працевлаштування в Канаді, якщо освіта не рівна навичкам. Наприклад людина менеджер за освітою, але має навички у IT сфері. Це як до, так і після отримання PR
-
Тобто вказувати сумму всё одно треба, але оскільки є work permit та робота, то вона не повинна відповідати вимогам. Питаю для уточнення😅
-
Та і не факт, що взагалі допоможуть 99% впевнений, що візьмуть гроші, і просто зникнуть. А ти спробуй комусь пожалітися, що ти скажеш?😅
12 Jan 2024, 17:45
37983/474652
4 days ago