PR CUAET
-
Ні, лендінг не входить в цей процесинг
-
Цей термін це лише до фінального рішення і всі ці п1 і дальше сюди не входять.
-
Може процессінг збільшився, тому що в цьому році квоти закінчаться ще раніше, а ніж в минулому!?
-
А работодателю писали кому именно? Менеджеру которого указывали или тому кто декларацию подписывал?
-
Дякую за інформацію
-
На візу подаються знову. В закріплених шукайте відео
-
Есть такие, кто подался на WP во второй половине июля 2024 и получил решение?
-
Ну зараз вони на щастя почали швидко видавати екопри. Тому може дійсно в кінці року в них закінчились квоти, тому затримки
-
Ukrainian Reunification Program 4.11.2023 подача 4. 09. 2024 Elegibility 10.01.2024 Portal 1
-
Вітаю! А який у вас нок?
-
дякую за відповідь
-
можливо 🤷♀️
-
ця проблема була довго, потім вони пофіксили її, але схоже, що знову ця проблема... на жаль нічого не поробити з нею, а просто чекати поки вони знову напевно це пофіксять
-
Ну я читав таймлаін людей , там взагалі це не повʼязано з квотами ,люди чекали ECOPR наприклад 1-2 місяці влітку 2023 . Чесно кажучи не дуже розумію ,яким чином ,ECOPR видається , і як вони вибирають кому і коли надати .
-
Вони здебільшого не знають про що кажуть або керівництво не проінформувало людей.В мене таке було з CRA,пʼять різних людей казали різні речі.
-
Можна, але треба подавати нульові звіти.
-
В мене нема терпіння, я два рази заходжу і здуваюсь 😤 Чекаю на слот від консульства в черзі очікування. Також маю на кінець лютого.
-
Веб форму писал о проблеме стандартные отписки про используйте другой браузер или очистите кеш или просто подожди😂
-
Понял спасибо
-
Ось і я заходжу по сто разів на день. Велика подяка за відповідь. ❤️
12 Jan 2024, 17:45
379858/473730
8 minutes ago