PR CUAET
-
Елена вам вірно написала. Будь ласка, не заплутайте людей. Виїзд з Канади НЕ анулює ваш діючий W/S permit.
-
Вітаю, мене було звільнено з роботи у звʼязку з її відсутністю!( Роботодавець написав «що ваш ROE буде безпосередньо поданий до служби Канади під час наступної зарплати » Питання в тому чи можу я вже заповнювати анкету на допомогу по безробіттю так як я вже не працюю чи я маю чекати коли буде наступна зарплата? Дякую
-
Так, на наших курсах ми обовʼязково вивчаємо граматику, та є розподіл по рівнях Зайняття триває одну годину
-
Доброго дня! Наразі отримуємо багато аплікацій, тому час очікування трошки збільшився. Ми завжди намагаємось додати нових студентів в групи якнайшвидше.
-
Дякую
-
Я сейчас в процессе изучения английского в группе CLB6 и мне очень нравятся уроки и метод преподавания!!!однозначно одна из самых лучших школ за мои 2 года изучения (в моем случае это 4 школа),много домашнего задания,очень разнообразное,квизы,тесты,аудиозаписи!!!я в восторге!
-
Поділіться будь ласка навчальними закладами по data science чи data analytics . Може досвід є в когось . Дякую
-
Підкажіть будь ласка якщо дітям продовжувати паспорт за скільки місяців до закінчення треба продовжити