PR CUAET
-
Я сейчас в процессе изучения английского в группе CLB6 и мне очень нравятся уроки и метод преподавания!!!однозначно одна из самых лучших школ за мои 2 года изучения (в моем случае это 4 школа),много домашнего задания,очень разнообразное,квизы,тесты,аудиозаписи!!!я в восторге!
-
Я чекала місяць. Спочатку прийшло запрошення на біо, на наступний день AOR. Біометрію здала, але статус не змінюється, хоч у GCKey аккаунті уже видна білметрія
-
Ні в профілі де ви берете слот
-
Щоб податися дитині на новий документ (подовжити статус) - так, треба платити. Ви можете подати заявкудитині у будь-який час до закінчення терміну її документа, не обов'язково до 31 березня.
-
Поділіться будь ласка навчальними закладами по data science чи data analytics . Може досвід є в когось . Дякую
-
За 2 місяці
-
Підкажіть будь ласка якщо дітям продовжувати паспорт за скільки місяців до закінчення треба продовжити
-
Home support pilot
-
Походу дали команду выдать по максимуму финальные решения. Чтобы их меньше пинали и тыкали носом после смены власти.
-
Education planner для БК
-
Здравствуйте! Нет. У Вас все есть на руках. А вот ближе к апрелю 2026 нужно подавать на детей.
-
mashagolodiuk@gmail.com . Пан Остап рекомендував, через неї не один ПР отримував. Я також через неї робила.
-
А маєте контакти хто точно підходить бо тут по 100 доларів плачу за переклад вже багато потратили 😂
-
Дякую
-
Запрошуємо батьків старшокласників у Британській Колумбії на вебінар про випускну систему середньої школи (10-12клас) у цій провінції і вимоги отримання атестата
-
приймають. треба печатка перекладача
-
Дякую.
-
Запрошуємо батьків старшокласників у Британській Колумбії на вебінар про випускну систему середньої школи (10-12клас) у цій провінції і вимоги отримання атестата
-
Хіба переклади зроблені в Україні приймають? Які вимоги до таких перекладачів?
-
А під кажіть будь ласка що значить AOR ?😏
12 Jan 2024, 17:45
379937/461261
about a minute ago