PR CUAET
-
Есть еще люди, кто с октября Ecopr ожидает, или я одна ?😒
-
Дай Боже, щоб зупинилися тільки після обробки останньої аплікації по цій програмі.😊
-
10.01.25 - портал2
-
А господи, не про те подумала 😂
-
На почту, которая была указана в заявлении. Это я так думаю 🤔
-
вы не одна, с 30 октября жду
-
К сожалению еще не было официально объявленых квот которые выделены для провинций. 24 октября федералами было анонсировано только общее количество номинаций которые будут разделены между всеми провинциями и территориями
-
Да просто год новый начался , программа работала всего год, думаю ее всю обработают до конца года. Вначале кейсы обрабатывали слабо, потому что были непонятны еще объемы, сейчас же тянуть нет смысла , потому что программа закрыта.
-
Чи є хтось хто отримав ПР з продовженими дитячими паспортами?
-
Если вы в БК, я выше помешала вебинар про выпуск из школы
-
Якщо подавав адвокат, вся подальша кореспонденція приходитиме йому. Почитайте в договорі, там має бути зобовʼязання інформувати вас про такі апдейти протягом певного часу
-
Всім привіт! Хто знає де зробити фотокартку 10х15 для подачі документів на закордонний паспорт в Торонто? Дякую
-
Привіт! Ми там були, можете написати скину поради
-
Про атестат: подаетесь или с тем, или с тем аттестатом. Если вы хотите начать сразу после окончания школы, в сентябре, то подача осенью-зимой предыдущего школьного года (то есть будучи в 12 классе уже нужно подаваться, а не после его окончания.
-
Хто може підказати алгоритм отримання канадської візи, якщо отримала новий закордонний паспорт (якщо можна посилання для подачі на візу). Старий паспорт був продовжений і на нього був продовжений WP. Як бути? На новий теж потрібен WP? Треба виїхати терміново
-
Червень вже отримує
-
NPower періодично набирають на безкоштовні онлайн-курси з IT-спеціальностей. Після їх завершення дають сертифікат та допомагають із пошуком роботи. По CUAET теж схвалюють; різні провінції npowercanada.ca/apply/
-
Хто є у травневій групі (подався на федеральний), які там новини у людей? Вони отримують фінальне рішення чи що досі чекають?
-
Можливо, йому прийшло повідомлення на його пошту
-
Хто може підказати алгоритм отримання канадської візи, якщо отримала новий закордонний паспорт (якщо можна посилання для подачі на візу). Старий паспорт був продовжений і на нього був продовжений WP. Як бути? На новий теж потрібен WP? Треба виїхати терміново
12 Jan 2024, 17:45
379984/467343
about a minute ago