PR CUAET
-
Дякую🙏
-
Всі програми вимагають довідки про несудимість Треба свіжа, з консульства має підійти
-
Онтаріо
-
Доброго дня, можливо хтось має таку ж ситуацію, або більше інформований. - Чи можна відкрити Open Work Permit у 2025, не подовжити а відкрити перший Visa є, проте без попередньо поставленої галочки, що хочу працювати, на рахунку один візит до Канади, проте немає жодних оформлених документів Дякую, за будь-яку інформацію!
-
Так
-
Маю два закордонні паспорти, один з них був продовжений, т. К. Новий оформляли 6 місяців. На продовжений старий паспорт був продовжений WP. За продовженим паспортом виїхати не можу, тільки за новим. Що робити? Мені теж потрібно робити візу в новому паспорті? Треба виїхати, а потім через деякий час повернутися до Канади.
-
Маю два закордонні паспорти, один з них був продовжений, т. К. Новий оформляли 6 місяців. На продовжений старий паспорт був продовжений WP. За продовженим паспортом виїхати не можу, тільки за новим. Що робити? Мені теж потрібно робити візу в новому паспорті? Треба виїхати, а потім через деякий час повернутися до Канади.