PR CUAET
-
31 травня
-
Дякую🙏
-
А чого повернули?? На англ мові з консульства ? Я запрошення 1.5 років чекаю, мені не підійде ще одне запрошення😅😩
-
Коли подача?
-
Всі програми вимагають довідки про несудимість Треба свіжа, з консульства має підійти
-
Онтаріо
-
А ви свій атестат переклали та додали до заявки?
-
Ви говорите про DCPP?
-
У меня якраз і провінційні AOS. Скорішого всім отримання ☀️
-
А не підкажете, в оінп теж потрібно довідку про несудимість? Підійде з консульства в Торонто на англ мові але більш ніж 6 міс назад видана? В Україні з того часу не були Бо я тепер переживаю перечитавши цю гілку😅
-
Мне дали на 8 лет, дали бы и на 10, но биометрия до 2032 года (делал в 2022). А дольше, чем биометрия визу не дают.
-
Доброго дня, можливо хтось має таку ж ситуацію, або більше інформований. - Чи можна відкрити Open Work Permit у 2025, не подовжити а відкрити перший Visa є, проте без попередньо поставленої галочки, що хочу працювати, на рахунку один візит до Канади, проте немає жодних оформлених документів Дякую, за будь-яку інформацію!
-
Так
-
Маю два закордонні паспорти, один з них був продовжений, т. К. Новий оформляли 6 місяців. На продовжений старий паспорт був продовжений WP. За продовженим паспортом виїхати не можу, тільки за новим. Що робити? Мені теж потрібно робити візу в новому паспорті? Треба виїхати, а потім через деякий час повернутися до Канади.
-
На сайті IRCC пише що довідка вважається дійсною якщо ви не в"їжджали повторно у країні на ще один термін більше 6 місяців.
-
Маю два закордонні паспорти, один з них був продовжений, т. К. Новий оформляли 6 місяців. На продовжений старий паспорт був продовжений WP. За продовженим паспортом виїхати не можу, тільки за новим. Що робити? Мені теж потрібно робити візу в новому паспорті? Треба виїхати, а потім через деякий час повернутися до Канади.
-
Доброго дня! Які дії потрібно зробити, щоб отримати visitor record на новий паспорт дитині, яка знаходиться в Канаді? Дякую.
-
А хтось подавався на AOS нещодавно і отримав номінацію? Цікаво, чи у когось нещодавно прийняли документи без атестату. Диплом англ. і верифікація з WES є
-
Вы написали не в ту ветку. На основании ворк пермита подавайтесь на визу.
-
Поняла! Большое спасибо за отклик)🙏🏼 немного спокойное стало)
12 Jan 2024, 17:45
380024/467462
less than a minute ago