PR CUAET
-
Доброго дня, можливо хтось має таку ж ситуацію, або більше інформований. - Чи можна відкрити Open Work Permit у 2025, не подовжити а відкрити перший Visa є, проте без попередньо поставленої галочки, що хочу працювати, на рахунку один візит до Канади, проте немає жодних оформлених документів Дякую, за будь-яку інформацію!
-
Так
-
Маю два закордонні паспорти, один з них був продовжений, т. К. Новий оформляли 6 місяців. На продовжений старий паспорт був продовжений WP. За продовженим паспортом виїхати не можу, тільки за новим. Що робити? Мені теж потрібно робити візу в новому паспорті? Треба виїхати, а потім через деякий час повернутися до Канади.
-
На сайті IRCC пише що довідка вважається дійсною якщо ви не в"їжджали повторно у країні на ще один термін більше 6 місяців.
-
Маю два закордонні паспорти, один з них був продовжений, т. К. Новий оформляли 6 місяців. На продовжений старий паспорт був продовжений WP. За продовженим паспортом виїхати не можу, тільки за новим. Що робити? Мені теж потрібно робити візу в новому паспорті? Треба виїхати, а потім через деякий час повернутися до Канади.
-
Доброго дня! Які дії потрібно зробити, щоб отримати visitor record на новий паспорт дитині, яка знаходиться в Канаді? Дякую.
-
А хтось подавався на AOS нещодавно і отримав номінацію? Цікаво, чи у когось нещодавно прийняли документи без атестату. Диплом англ. і верифікація з WES є
-
Вы написали не в ту ветку. На основании ворк пермита подавайтесь на визу.
-
Поняла! Большое спасибо за отклик)🙏🏼 немного спокойное стало)
-
Дякую дуже за інформацію! Буду чекати, сподіваюсь скоро!
-
-
Теж цiкаво. У мене довідка більше року з консульства. Краще буде брати з діі свіжу, ніж стару, але з консульства?
-
Теж Сідней, в групі дивлюсь, зараз оброблюють 7-9 червня
-
Да, средства показывать нужно, а так же прикладывать квитанцию об оплате за учёбу. На официальном сайте указано, что показать нужно 20000 на счету. Но вы можете предоставить выписки по счетам за несколько месяцев, где будут видны регулярные поступления зарплаты.
-
12 декабря отправил через UPS, неделю назад получил паспорт
-
Можна подивится на сайтах статистику за роки по конкретних будинках. Honestdoor наприклад. Ну і зробити висновки. Але ніхто не знає 100%, що далі буде з цінами.
-
Sydney NS Не знаю нічого як цей офіс розглядає, можливо це ще залежить від цього
-
У волмарті
-
Перечитайте моє повідомлення ще раз, будь ласка. Йдуть дозапити якщо стара довідка, або відмови Буде вам дозапит / відмова бо стара довідка - рішення конкретно вашого офіцера
-
Підкажіть, як і де шукати ВотсАп групи за місяцем подачі?
12 Jan 2024, 17:45
380035/467242
2 minutes ago