PR CUAET
-
Маю два закордонні паспорти, один з них був продовжений, т. К. Новий оформляли 6 місяців. На продовжений старий паспорт був продовжений WP. За продовженим паспортом виїхати не можу, тільки за новим. Що робити? Мені теж потрібно робити візу в новому паспорті? Треба виїхати, а потім через деякий час повернутися до Канади.
-
Маю два закордонні паспорти, один з них був продовжений, т. К. Новий оформляли 6 місяців. На продовжений старий паспорт був продовжений WP. За продовженим паспортом виїхати не можу, тільки за новим. Що робити? Мені теж потрібно робити візу в новому паспорті? Треба виїхати, а потім через деякий час повернутися до Канади.
-
Да, средства показывать нужно, а так же прикладывать квитанцию об оплате за учёбу. На официальном сайте указано, что показать нужно 20000 на счету. Но вы можете предоставить выписки по счетам за несколько месяцев, где будут видны регулярные поступления зарплаты.
-
Перечитайте моє повідомлення ще раз, будь ласка. Йдуть дозапити якщо стара довідка, або відмови Буде вам дозапит / відмова бо стара довідка - рішення конкретно вашого офіцера
-
Можете перечитати гілку, по рішенням. Я не офіцер імміграційної