PR CUAET
-
Можна подивится на сайтах статистику за роки по конкретних будинках. Honestdoor наприклад. Ну і зробити висновки. Але ніхто не знає 100%, що далі буде з цінами.
-
Sydney NS Не знаю нічого як цей офіс розглядає, можливо це ще залежить від цього
-
У волмарті
-
Перечитайте моє повідомлення ще раз, будь ласка. Йдуть дозапити якщо стара довідка, або відмови Буде вам дозапит / відмова бо стара довідка - рішення конкретно вашого офіцера
-
Підкажіть, як і де шукати ВотсАп групи за місяцем подачі?
-
Ужас, а як зараз чоловікам без резерва брати довідку?
-
Можете перечитати гілку, по рішенням. Я не офіцер імміграційної
-
Еліджібіті пізніше за мою Подача в вас раніше Тобто йдуть по черзі подачі
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, якщо у дитини подовжений паспорт( до 2028 року) и зараз ловимо слот на виготовлення нового, на work permit and study permit така ж сама процедура подачі?
-
Вище я бачила двох людей, яким прийшли
-
если у вас нет visitor record с отметкой cuaet и вы не в канаде, то нет
-
Хто нещодавно отримав еligibility, коли подали документи ?
-
Це так, просто may require не дорівнює decline
-
там же пишут IRCC may require updated documentation at any time during processing. вот этим правом и пользуются офицеры
-
Подскажите, а после получения номинации работу можно менять на любую или в том же НОК?
-
Доброго дня, можливо хтось має таку ж ситуацію, або більше інформований. - Чи можна відкрити Open Work Permit у 2025, не подовжити а відкрити перший Visa є, проте без попередньо поставленої галочки, що хочу працювати, на рахунку один візит до Канади, проте немає жодних оформлених документів Дякую, за будь-яку інформацію!
-
І в мене eligibility 23.09
-
кто то будет идти в консульство эдмонтона на днях или сегодня?
-
Сьогодні отримав свій P1, на порталі нічого не змінилося, все так, як має бути?
-
Простите, сейчас уточнил, выслал не 12 декабря, а 7 декабря!
12 Jan 2024, 17:45
380050/429005
2 minutes ago