PR CUAET
-
Доброго дня, можливо хтось має таку ж ситуацію, або більше інформований. - Чи можна відкрити Open Work Permit у 2025, не подовжити а відкрити перший Visa є, проте без попередньо поставленої галочки, що хочу працювати, на рахунку один візит до Канади, проте немає жодних оформлених документів Дякую, за будь-яку інформацію!
-
кто то будет идти в консульство эдмонтона на днях или сегодня?
-
Подскажите пожалуйста, в графе о прохождении медкомиссии в течении 12 месяцев со дня въезда в Канаду ,при оформлении на продление Open WP нужно выбирать Yes or No? Если уже прошло 12 месяцев со дня прохождения Говорят что медкомиссия действует 5 лет ,если не выезжать из Канады .
-
Доброго дня, Шановні земляки! Буду Вам щиро вдячний, якщо хтось в темі і мені підкаже… Моя мама, їй 85 років, була відсутня в Канаді більше року. Її медична страховка RAMQ дійсна до 2025/04 (включно). ПИТАННЯ: 1. Якщо мама знову повернеться в Монреаль, то в неї ЦЯ МЕДИЧНА СТРАХОВКА вже буде не дійсна? 2. Чи можна мамі знову, на загальних підставах для українців, подати на нову карту RAMQ (Work Permit у неї дійсний до 2025/07/27)? Спасибі.