PR CUAET
-
Але ж не відмову зразу давати, можуть до запитати…
-
Вы не на том портале смотрите
-
здесь и не будет никаких изменений никогда
-
Я досі з вами - подача на Атлантику в червні, AOR у вересні, чекаю на запрошення на біометрію більше 4 місяців уже 😁
-
Доброго дня, Шановні земляки! Буду Вам щиро вдячний, якщо хтось в темі і мені підкаже… Моя мама, їй 85 років, була відсутня в Канаді більше року. Її медична страховка RAMQ дійсна до 2025/04 (включно). ПИТАННЯ: 1. Якщо мама знову повернеться в Монреаль, то в неї ЦЯ МЕДИЧНА СТРАХОВКА вже буде не дійсна? 2. Чи можна мамі знову, на загальних підставах для українців, подати на нову карту RAMQ (Work Permit у неї дійсний до 2025/07/27)? Спасибі.
-
Я збираюсь засабмітити promoting letter, який я підписала. Маю надію цього вистачить
-
Дивно, що тут люди з десігнацією це не можуть пояснити😂
-
Дякую за ваш відгук! Написала у підтримку Укрпошти. Я теж так зробила, може десь той паспорт дістануть і передадуть. Доставка дешева, то треба спробувати) логіки також не розумію з дипломатичною поштою
-
Спасибо. Сидим дальше на любимых работах
-
На 9 лет дали, до конца действия паспорта
-
Мені теж зараз так здається, що я можу використати весь room з NOA, сподіваюсь це правильно.
-
Це все що він написав. Але 99% що потрібні. Треба ж щось засабмітити. Не просто ж лист від себе, а якісь документи підтверджуючі.
-
потрібні будуть
-
Киньте мне в личные пожалуйста.
-
Спасибо. А не упоминал, нужны ли документы от нового работодателя?
-
Я звісно не фін.консультант, проте з власного досвіду: employer contributions in 2024 will counts to RRSP limit for 2024- so in 2025 you will receive NOA with RRSP limit adjusted accordingly. Тобто те що у 2024 Ваш роботодавець Вам поклав Ви побачете в 2025.
-
User ᗩ ᒪ E ᙭ has 2/3 warnings; be careful! Reason: не можна публікувати посилання на іншу групу.
-
@Noah_Goldenberg [547273031] попереджений (2 з 3). Причина: не можна публікувати посилання на іншу групу.
-
/warn не можна публікувати посилання на іншу групу.
-
Я змінила посаду після отримання номінації (та після подання на фед рівень). Написала своєму офіцеру чи це ок. Ось його сьогоднішня відповідь: If your new position is in the same NOC as was assessed, it won’t affect your nomination. However, you are required to submit the post-nomination employment changes to the AAIP via the portal. If further information is required from you after your request is received in the portal, you will be contacted.
12 Jan 2024, 17:45
380080/467002
4 minutes ago