PR CUAET
-
Я змінила посаду після отримання номінації (та після подання на фед рівень). Написала своєму офіцеру чи це ок. Ось його сьогоднішня відповідь: If your new position is in the same NOC as was assessed, it won’t affect your nomination. However, you are required to submit the post-nomination employment changes to the AAIP via the portal. If further information is required from you after your request is received in the portal, you will be contacted.
-
Ще одна учасниця писала за ЕЕ
-
t.me/prcuaet/434142/435229
-
Я бачила у чаті, що комусь дип поштою прийшли паспорти, які були виготовлені у грудні, а хтось і з липня ще чекає🤷♀️
-
Yes, and add your last medical exam.
-
Доброго дня) підкажіть хтось подавався на продовження візи після того як отримали Work permit ще на три роки?
-
Вітаю, а дійсний статус під час розгляду аплікації на ПР потрібен тільки головному апліканту? Депенденту, дитині можна не продовжувати якщо вона не в Канаді?
-
Поправка щодо дійсного мед екзамену в 5 років зʼявилася порівняно нещодавно. Насправді можна робити і так і так, але в іншому випадку ваш медогляд можуть випадково не помітити і зробити дозапит.
-
Нажаль нема( не знаю, чи вже час нервувати
-
У школі можна вчитись і з ворк пермітом, і зі стаді і з візітор рекордом.. Для навчання після школи потрібен стаді перміт для саме того закладу, куди піде вчитися...