PR CUAET
-
Мені Сідней надіслав AOR - і з того часу за 4 місяці мою аплікацію більше не відкривали 😁
-
ухтишка, прям страйк. 2 портали поспіль. вітаємо
-
В нас офіс Сідней, 31 травня подача , 31 грудня прийшов FD і Portal 1, 2 січня-Portal 2 Наш консультант каже що Сідней працює більш-менш адекватно , вважається хорошим офісом, якщо так можна їх розцінювати)
-
У школі можна вчитись і з ворк пермітом, і зі стаді і з візітор рекордом.. Для навчання після школи потрібен стаді перміт для саме того закладу, куди піде вчитися...
-
Ми теж в Онтаріо. І теж дитина отримала без ,,позначки,,. Потрібно ще когось з батьків ворк перміт, контракт з роботи, що працюєте 6 міс і довше, останні пейчеки і все продовжили... без проблем
-
Спасибо всем большое кто подсказал мне как правильно
-
Все работает у меня
-
портальний офіс в ударі. ще б aor ний офіс вийшов з сплячки- булу б чудово
-
У всех не заходит в аккаунт?
-
Подавалась в червні по АOS. Атестат зі школи не додавала. Номінацію отримала у листопаді. Але є нюанс: я після 9 класу пішла у коледж на базі якого закінчила програму 10-11 класу і диплом коледжу подавала з перекладом. Хоча евалюацію в WES робила з дипломом з університету.
-
Сідней всім висилає аор, потім аплікація може літати по офісам. В мене потім перейшов до Етобіко і Монреалю
-
Підкажіть, будь ласка, чи я правильно розумію процес анулювання паспорта. Поки виготовляється новий паспорт, я живу, подорожую зі старим паспортом. Як тільки новий паспорт готовий, я їду в посольство, щоб мені старий паспорт анулювали та за моїм проханням залишили мені?
-
У всех работает ircc сайт?
-
Супер, вітаю!!!🥳
-
Добрый день. Скажите пожалуйста, здесь есть те, кто подавался или подаётся по гуманитарной программе с консультантом Мария Алексеева? Поделитесь пожалуйста опытом. Можно лично.
-
ми тільки закордонного
-
Не знав що тут в чаті був CFP який не може пояснити.
-
Така сама ситуація 🫠🫠🫠
-
Теж саме у нас
-
Подалися 26 травня, AOR 8 Жовтня і біометрія, після того тиша...офіс Сідней.
12 Jan 2024, 17:45
380115/467030
4 minutes ago