PR CUAET
-
40 не за доставку,а за завірення. тому 80 чи можна в одному конверті не підкажу
-
Добрий день. А якщо мені потрібна довідка для мене і чоловіка, чи можу я відправити їх в одному конверті на Консульство в Канаді і як тоді з оплатою? Платити 40$ чи буде вже 80$? Дякую!
-
Я з вами на 100% згоден.
-
По закону це все харам звичайно. І це немає давності, якщо це колись, якимось боком вилізе можна втратити ПР, і навтіь громадянство після його набуття. Проте спеіально для Хуана: такі схеми дійсно є, і вони дійсно працюють, і дісно далеко не всіх на цьому ловлять
-
Так, але для мене це ну дуууже ризиковано. Альберта й так полегшала умови і він як чоловік може піти ну майже на будь-яку роботу та отримати ПР, але це все бажання)
-
Такі є звичайно, але оскільки spouse бере на себе фінансові обовязки за чоловіка/дружину яких спонсорують на 3 роки, це дійсно має в тому числі фінансові ризики. Проте схема така дійсно існує. На "чорному ринку" це коштує десь біля 50 тис дол.
-
Отож) а прикол в тому, що навіть одружившись ти не отримуєш ПР одразу)) тому це навіть і не вигідно)
-
реально якщо є гроші,взяти репетитора по селпіп і регулярно готуватися до екзамену. Подруга подавала документи по шлюбу ,то збирали 70 сторінок доказів. Що і жили разом ,і броні,проживання в готелі, фотографії з родичами, переписку за 2 роки з вотсапа ,спільні рахунки і т.д
-
Не думаю, що хтось з канадійців захоче ризикувати собою))
-
Я думаю це все реально
-
Плюс дівчині треба буде виступити вашим спонсором.
-
Тому що як мінімум треба зустрічатись 2 роки, а потім ще їм довести, що ви пара) а якщо вони зрозуміють, що фіктивний шлюб, то буде як і депортація, так і бан. І людині іншій також) Так що краще йдіть працювати))
-
Чому)
-
Розкрию секрет, але так воно не працює))
-
Доброго дня всім. Шукаю дівчину-жінку для шлюбу по вигоді для отримання піару. Якщо маєте піар пишіть в приват. Мені 23 роки, зріст 181. З мене фінансова та моральна підтримка.Маю стабільну, хорошу роботу і машину. У мене залишилося мало часу, і я хотів би залишитися в цій прекрасній країні з Анг-Мовую в мене все дуже погано(
-
Ви платили дебет чи кредет card?
-
Яку форму?
-
Хуан може вже хватить? пишіть по темі будь-ласка або шукайте інший чат.
-
По какой это программе? AOS в условиях не требует подтверждение опыта за последние 5 лет, только 24 мес за последние 30.
-
Дякую :) Можливо це трошки закриє ці питання ...
12 Jan 2024, 17:45
38011/474652
5 days ago