PR CUAET
-
Добрий день. А якщо мені потрібна довідка для мене і чоловіка, чи можу я відправити їх в одному конверті на Консульство в Канаді і як тоді з оплатою? Платити 40$ чи буде вже 80$? Дякую!
-
По закону це все харам звичайно. І це немає давності, якщо це колись, якимось боком вилізе можна втратити ПР, і навтіь громадянство після його набуття. Проте спеіально для Хуана: такі схеми дійсно є, і вони дійсно працюють, і дісно далеко не всіх на цьому ловлять
-
-
реально якщо є гроші,взяти репетитора по селпіп і регулярно готуватися до екзамену. Подруга подавала документи по шлюбу ,то збирали 70 сторінок доказів. Що і жили разом ,і броні,проживання в готелі, фотографії з родичами, переписку за 2 роки з вотсапа ,спільні рахунки і т.д
-
Я думаю це все реально
-
Чому)
-
Доброго дня всім. Шукаю дівчину-жінку для шлюбу по вигоді для отримання піару. Якщо маєте піар пишіть в приват. Мені 23 роки, зріст 181. З мене фінансова та моральна підтримка.Маю стабільну, хорошу роботу і машину. У мене залишилося мало часу, і я хотів би залишитися в цій прекрасній країні з Анг-Мовую в мене все дуже погано(
-
Ви платили дебет чи кредет card?