PR CUAET
-
Така сама ситуація 🫠🫠🫠
-
Теж саме у нас
-
Подалися 26 травня, AOR 8 Жовтня і біометрія, після того тиша...офіс Сідней.
-
Хто знає чи можуть продовжити дитині ворк перміт на основі ворк перміт у матері? Оскільки у дитини віза, ворк перміт та паспорт закінчуються в червні цього року а в мене ще дійсні документи до 2027 року. Слот зловити не можемо і 2 місяці до закінчення терміну буде в квітні щоб продовжити паспорт, тобто до кінця березня ніяк по подовженому паспорту не зможемо податись на ворк перміт чи візитом рекордс. Думаю чи не буде проблемою податись на ворк перміт дитині після березня тобто після цього як продовжимо паспорт?
-
Теж не працює..(
-
Дякую!
-
Не все сразу:) не спугните трудяг !
-
дякую за інформацію)
-
В нас так само, подали в кінці листопада 23 досить нічного. Тільки запит на біометрію у липні був.
-
Вітаю. Можливо хтось підкаже, пробую зробити доступ до дії, але через систему NFC ніяк не виходить. А в переліку банків, не бачу Монобанк. Як в кого вийшло зробити доступ в дію?
-
Привет, под Скажите пожалуйста а справки о несудимочти только с ктюар кодом с резерв + выдают?
-
Ого так швидко, класс !
-
На жаль ні.Тільки за загальними умовами.
-
іноді не пишуть, а взагалі в порталах
-
Сідней , все більш менш швидко тепер чекаємо ecopr з 23 листопада
-
Де тут CFP по-перше? 🤣 По-друге так там написано, все що вносить роботодавець у робочі RRSP/RPP/DCPP/DBPP і так далі напряму зменшує ваш рум для вашого рерсонального RRSP.
-
Якщо ви говорите про консульство, то так.
-
киньте тоже в личку плиз группу
-
а де можна взагалі побачити який офіс?
-
Підкажіть який самий «проклятий» офіс щоб перевірити який у мене ?
12 Jan 2024, 17:45
380132/467242
2 minutes ago