PR CUAET
-
киньте тоже в личку плиз группу
-
а де можна взагалі побачити який офіс?
-
Підкажіть який самий «проклятий» офіс щоб перевірити який у мене ?
-
Де тут пояснення?
-
🥳 Update: 4.11.2023 - Подача 21.11.2023 - АОР, запит на біометрію 05.07.2024 - Еліджибілиті 08.01.2025 - Портал 1 10.01. 2025 - Портал 2 У аплікації одна жінка 79 років, Онтаріо
-
оказывается и на кнопки клацать можно быстро, а не ждать месяц
-
Не забувайте, що ircc працює не тільки для України. Багато ще й інших заяв
-
Я навіть не розумію вашого питання тут
-
Зараз сама кілька edits зробила, бо пояснити справді важко.
-
Якщо він отримає захист, то так з ним в додаток може йти депендант. Але в нього має бути дуже сильний кейс
-
Так але не в поточному році. Тобто контрибуціїї роботодавця у 2024 зменшують рум для контрибуцій у 2025( за 2024). Тут вище на мій погляд невірно пояснювали , ну для мене не зрозуміло було)) може вам з дискусії зрозуміло стало-мені не дуже.
-
ну то я казала за аор)
-
Поки Сідней , можливо eCOPR хтось інший, але навряд ...
-
в ноутсах або пишуть в мейлах іноді
-
Який офіс видає портали?
-
Так, це вірно. Перечитайте про що питала пані Nadia. Чи може вона вносити тільки 500.
-
Дякую за відповідь. Це автоматично? Чи це повинен бути запит на депенданта? Як я вище писала, я не хочу мати статус біженця і боюсь, що коли ми його подамо воно автоматично мене туди притягне, як Common Law
-
А если муж там не регистрировался, и сейчас зарегистрируется, то скорее всего код уже не выдадут?🙈 тк нарушен режим? А с дия+ нотариальный перевод IRCC принимает? Подскажите кто как сейчас правки о несудимости получает?🙈
-
Так
-
Можливо не в офісах діло, а в людях , які там працюють))
12 Jan 2024, 17:45
380149/465915
about a minute ago