PR CUAET
-
оказывается и на кнопки клацать можно быстро, а не ждать месяц
-
Не забувайте, що ircc працює не тільки для України. Багато ще й інших заяв
-
Я навіть не розумію вашого питання тут
-
Зараз сама кілька edits зробила, бо пояснити справді важко.
-
Якщо він отримає захист, то так з ним в додаток може йти депендант. Але в нього має бути дуже сильний кейс
-
Так але не в поточному році. Тобто контрибуціїї роботодавця у 2024 зменшують рум для контрибуцій у 2025( за 2024). Тут вище на мій погляд невірно пояснювали , ну для мене не зрозуміло було)) може вам з дискусії зрозуміло стало-мені не дуже.
-
ну то я казала за аор)
-
Поки Сідней , можливо eCOPR хтось інший, але навряд ...
-
в ноутсах або пишуть в мейлах іноді
-
Який офіс видає портали?
-
Так, це вірно. Перечитайте про що питала пані Nadia. Чи може вона вносити тільки 500.
-
Дякую за відповідь. Це автоматично? Чи це повинен бути запит на депенданта? Як я вище писала, я не хочу мати статус біженця і боюсь, що коли ми його подамо воно автоматично мене туди притягне, як Common Law
-
А если муж там не регистрировался, и сейчас зарегистрируется, то скорее всего код уже не выдадут?🙈 тк нарушен режим? А с дия+ нотариальный перевод IRCC принимает? Подскажите кто как сейчас правки о несудимости получает?🙈
-
Так
-
Можливо не в офісах діло, а в людях , які там працюють))
-
Я вже дав відповідь по питанню. Ліміту за 2023 у пані Наді не було, бо вона тільки почала працювати у 2023 як я зрозумів. Тому ні вона ні роботодавець нічого не вносили за 2023. Після праці у 2023 в неї сформувався перший контрібьюшн рум на 2024 рік. Так в неї місця 500 доларів там + 2000 дозволеного перевищення.
-
Дякую Вам за відповідь!
-
Памятка по смене города/информации в анкете DS-160. И смене номера анкеты. 1. Заходим на сайт ceac.state.gov 2. Выбираем location на котрую подавалась ранее форма DS-160 3. Вводим код 4. Далее нажимаем Retrieve an application 5. Вводим номер ID который был получен ранее с анкетой DS-160 6. Отвечаем на секретные вопросы 7. Далее нажимаем Retrieve application 8. Далее во всплывающем окне выбираем Create a new application 9. Далее присваивается новый код анкете. Сохраняем его 10. Далее внимательно смотрим свою анкету и при необходимости вносим изменения, поменялась работа, адрес, фамилия и т.д. 11. В конце анкеты выбираем город на которых хотим перенести собеседование 12. Подписываем анкету 13. Далее переходим в личный кабинет по адресу: ais.usvisa-info.com/ 15. Вводим e-mail и пароль от личного кабинета 16. Попадаем на домашнюю страницу 17. Далее нажимаем на шестеренку около заявителя и нажимаем edit 18. Далее в строке номера подтверждения DS-160 меняем старый номер анкеты на новый и сохраняем 19. Возвращаемся на главный экран, нажимаем continue 20. Выбираем print instructions (чтобы распечатать подтверждение записи с новым номером анкеты) 21. Там же через continue выбираем delivery location и проверяем адрес доставки паспорта
-
Кому как повезет .лотерея . Кто то ecopr 5 дней ждет а у меня уже 5 неделя пошла
-
Та же ситуация
12 Jan 2024, 17:45
380154/435871
about a minute ago