PR CUAET
-
Так
-
Я вже дав відповідь по питанню. Ліміту за 2023 у пані Наді не було, бо вона тільки почала працювати у 2023 як я зрозумів. Тому ні вона ні роботодавець нічого не вносили за 2023. Після праці у 2023 в неї сформувався перший контрібьюшн рум на 2024 рік. Так в неї місця 500 доларів там + 2000 дозволеного перевищення.
-
Дякую Вам за відповідь!
-
Памятка по смене города/информации в анкете DS-160. И смене номера анкеты. 1. Заходим на сайт ceac.state.gov 2. Выбираем location на котрую подавалась ранее форма DS-160 3. Вводим код 4. Далее нажимаем Retrieve an application 5. Вводим номер ID который был получен ранее с анкетой DS-160 6. Отвечаем на секретные вопросы 7. Далее нажимаем Retrieve application 8. Далее во всплывающем окне выбираем Create a new application 9. Далее присваивается новый код анкете. Сохраняем его 10. Далее внимательно смотрим свою анкету и при необходимости вносим изменения, поменялась работа, адрес, фамилия и т.д. 11. В конце анкеты выбираем город на которых хотим перенести собеседование 12. Подписываем анкету 13. Далее переходим в личный кабинет по адресу: ais.usvisa-info.com/ 15. Вводим e-mail и пароль от личного кабинета 16. Попадаем на домашнюю страницу 17. Далее нажимаем на шестеренку около заявителя и нажимаем edit 18. Далее в строке номера подтверждения DS-160 меняем старый номер анкеты на новый и сохраняем 19. Возвращаемся на главный экран, нажимаем continue 20. Выбираем print instructions (чтобы распечатать подтверждение записи с новым номером анкеты) 21. Там же через continue выбираем delivery location и проверяем адрес доставки паспорта
-
Та же ситуация
-
Мені також щойно прийшла номінація від неї! Так само, подавалась в червні, взяли в розгляд 24 жовтня, через тиждень надіслали е-мейл роботодавцю, чи я ще працюю у них. В понеділок у мене запросила останній пей стаб і щойно номінація 🥳 нок 13112
-
Так я вас не розумію і вас в чаті більше аніж пані Надії в кого начебто проблема а ви пояснюєте її не зрозуміло ¯\_(ツ)_/¯ Формуйте думки зрозуміліше, чи нехай Надія саме пояснює а не грати у зломаний телефон і казати що тут люди з дезігнаціями не можуть пояснити.
-
Нічого, це коли вже рік від подачі а ми навіть AOR не маємо. А у вас, можна сказати ого-го 😉 аж біометрія є.
-
Скиньте у особисті хто подавався у жовтні на федеральний етап. Цікавить група у вотсаб