PR CUAET
-
Мені також щойно прийшла номінація від неї! Так само, подавалась в червні, взяли в розгляд 24 жовтня, через тиждень надіслали е-мейл роботодавцю, чи я ще працюю у них. В понеділок у мене запросила останній пей стаб і щойно номінація 🥳 нок 13112
-
Так я вас не розумію і вас в чаті більше аніж пані Надії в кого начебто проблема а ви пояснюєте її не зрозуміло ¯\_(ツ)_/¯ Формуйте думки зрозуміліше, чи нехай Надія саме пояснює а не грати у зломаний телефон і казати що тут люди з дезігнаціями не можуть пояснити.
-
Нічого, це коли вже рік від подачі а ми навіть AOR не маємо. А у вас, можна сказати ого-го 😉 аж біометрія є.
-
Скиньте у особисті хто подавався у жовтні на федеральний етап. Цікавить група у вотсаб
-
В мене і в сина паспорти виготовлені 3 жовтня. Його прийшов (7 січня), а мій досі не домовлено
-
Бо я вже вже й квитки дивлюсь, а потім розумію, що одним разом не обійдеться ((
-
Виннипег говорят самый долгий
-
Хтось відправляв посилки з Торонто в Україну? Послугами якої пошти користувалися? Маю посилку до 20 кг, але у Сanada Post просят 60 CAD за 200 грамів! Може хто знає як дешевше відправити?
-
Ви можете попросити, але те, що я чула від знайомих, то не вийшло. Там треба писати заяву, ще залежить на настрій і як попросите) теоритично так можна, а фактично-у всіх по різному, як повезе😁