Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 897.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Немає такого переходу, принаймні не автоматично. І тим більше не до 28го року
    1 Reply Last reply
    0
  • t264436343T Offline
    t264436343T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Вітаю! Підкажіть, будь ласка. Зараз обираю провінцію для іміграції з ціллю отримання PR і громадянства. Досвід marketing manager / head of marketing 6 років. Дівчина СММ-спеціаліст 5 років. Англ В2. Є cuaet з wp. Є укр бакалаври. 26-27 років. Мріємо жити в Торонто, але я не знайшов провінційної програми в Онтаріо з джоб офером під наш нок, а без доп балів від провінції у нас не буде шансів. На які провінції і їх програми звернути увагу? Вже місяць дивлюся на ютубі усе підряд, читаю офіційні сторінки програм, але може хтось теж маркетолог і вже все вивчив і знає. Бажано або Онтаріо, або провінцію з найшвидшим шляхом отримання PR, щоб потім переїхати в Торонто. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Можете зробьити новий, просто старий не віддавайте. В Україні можна мати два паспорти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Раніше це не впливало, проте може зараз і впливаєж - сперечатися не буду. Але я думаю в них на кордоні якщо не поліняться є доступ до заявки. Можете спробувати подзвонити їм і попросити копію вам надіслати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Demianchyk
    wrote on last edited by
    Доброго дня! В мене закордонний паспорт дійсний до 26 року! Так як маю візу у цьому паспорті, а також купила білети на нього, чи можна зробити інший закордонний паспорт в Україні? Я хвилююся про візу і білети найбільше. Бо знаю, що в Канаді важко виготовити паспорт! Під скажіть, будь ласка, як краще зробити!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Це не автоматично. Щоб після WP мати право перебувати як турист, потрібно подаватися на visitor record. Без цього, покинути Канаду потрібно не пізніше кінцевої дати перміту - інакше порушення імм законодавства і через 90 днів inadmissibility
    1 Reply Last reply
    0
  • t948819285T Offline
    t948819285T Offline
    👁👁 EL🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    Виза мультивизитор, а WP дадут по прилету и он определяет срок и статус пребывания в Канаде. Виза мульти даёт право выезда-вьезда. Пермит - право нахождения
    1 Reply Last reply
    0
  • t603789852T Offline
    t603789852T Offline
    Aleksandr Lebedev
    wrote on last edited by
    Ні , в кабінеті нема , знаю в кого того листа немає то онлайн треба подаватися в чекати декілька місяців
    1 Reply Last reply
    0
  • t387477346T Offline
    t387477346T Offline
    Nastia Volkova
    wrote on last edited by
    На візі немає помітки Вона буде на WP
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Точно можете податися онлайн
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Саме так, але цей пруф не є строго обовязковим, це просто коли роботодавцю це потрібно. Бо право проджовжувати працювати (implied status) автоматичне, і надається законом.
    1 Reply Last reply
    0
  • t649990584T Offline
    t649990584T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Скажите пожалуйста вот так выглядит виза cuaet??? Я просто не знаю пометка ,,cuaet,, должна быть или нет?? Переживаю что бы мне ту визу дали! И о возможности получения ,,WP,,??
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    В вашому кабінеті вона має бути, але навіть без нього не має бути проблем. Максимум довше на кордні займуть процедури)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Записалася на март, але точно знаю, що не пройду. Буду здавати кожного місяця, поки не пройду. Може колись сдам
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Роботодавець на вас повинен оформити LMIA - а це складно і довго, тому більшість роботодавців не хочуть цього робити. Проте зараз їх видають досить надійсно, тому якщо витримати всі процедури, то зараз його можна отримати майже 100%, тут більше питання чи є роботодавець який достатньо вмотивований, або готовий заплатити за послуги (в мене це коштує 3000 для роботодавця)
    1 Reply Last reply
    0
  • t387477346T Offline
    t387477346T Offline
    Nastia Volkova
    wrote on last edited by
    Я мамі відкривала туристичну візу на 10 років, в паспорті пише visitor, в аеропорту дали WP в жовтні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Якщо знаєте мову, то нема. А для мене є. Тобто, якщо ся знаю, що в мене 3, то треба ще трохи підтягнути, а наприклад врайтинг 1. То буду знати, що треба більше з ним працювати
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Що саме треба вказати в Дії? Надання до установ іноземних держав? Чи просто Пред'явлення за місцем вимоги?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Є шанси що буде на 3 роки, ящко ви будете в анкеті просити на 3 роки. АЛе це далеко не гарантія, на жаль
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    МОжете податися, а паралельно старайтеся зробити новий паспорт
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.