PR CUAET
-
Доброго дня всім. Шукаю дівчину-жінку для шлюбу по вигоді для отримання піару. Якщо маєте піар пишіть в приват. Мені 23 роки, зріст 181. З мене фінансова та моральна підтримка.Маю стабільну, хорошу роботу і машину. У мене залишилося мало часу, і я хотів би залишитися в цій прекрасній країні з Анг-Мовую в мене все дуже погано(
-
Ви платили дебет чи кредет card?
-
І це по вашому гуманітарка? Програма на яку податися легко самотужки? Спитайте людей які в мене взяли консультацію, чи я хоть комусь сказав що вони не можуть зробити ПР самі? Напевно 90% Українців які в мене беруть консультацію, користуються інформацією яку я надав, якраз щоб самим податися. Канада робить все для того щоб можна було все зробити самому, і як бачите в цьому чаті люди які хочуть розібратися, відповідно переважаюча більшість буде подаватися самі. Може ви просто набагато кращий бізнесмен, але я ну просто не бачу як можна нажитися на людині, сказавши їй що в неї погані шанси на гуманітарку (паралельно пояснивши, які є варіанти що людина може зробити сама).
-
Доброго дня, киньте ссилку на форму
-
💼 Підтвердження досвіду роботи в Україні для PR🇺🇦 🇨🇦Канадська національна класифікація професій (NOC) ✅ Досвід роботи в Україні (або інших країн) повинен бути за останні 5 років. ✅ Що потрібно для підтвердження досвіду роботи від роботодавця, якщо ви найманий робітник? Потрібно підтвердити досвід документально: ✔️ Довідка або досвід роботи від роботодавця 🔷 Надрукована на офіційному бланку підприємства/організації/компанії ПОВИННА МІСТИТИ: 🔸ПІБ особи кому видається дана довідка; 🔸Контактна інформація про компанію (адреса, номер телефону та адреса електронної пошти); 🔸Ім’я, посаду та підпис безпосереднього керівника або співробітника з персоналу підприємства/організації/компанії; 🔹Має вказати всі посади, які мав під час роботи в компанії, і має включати наступні відомості: 🔵назву посади; 🔵обов’язки та відповідальність; 🔵статус роботи (якщо поточна робота); 🔵дати роботи в компанії; 🔵кількість робочих годин на тиждень; 🔵річну зарплату плюс виплати; ✅ ⚒ДІЗНАТИСЯ NOC код власної професії. ❓ ЯКЩО ПОТРІБНА ДОПОМОГА В НАПИСАННІ ДОВІДКИ ВІД РОБОТОДАВЦЯ ПИШІТЬ ‼️ В інших частинах ми детально розповімо, як підтвердити стаж роботи і які документи потрібні, якщо ви ФОП, власник компанії або працюєте на родича (батька,тестя сестру та інше) 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱Telegram канал : t.me/UA_Canada_Cuaet
-
💼 Документи, для подачі на PR (Permanent Resident)🇨🇦🇺🇦 📑 Перелік документів PR: 1️⃣Підтвердження медичного огляду; 2️⃣ Police Certificate; (Довідка потрібна для заявника їх чоловіка/дружини або сімейного партнера та дітей, які перебувають на їхньому утриманні, віком від 18 років, у тому числі несупроводжуючі) 3️⃣ Підтвердження досвіду роботи Для кожного заявленого стажу роботи обов'язковими є такі документи: довідка або досвід роботи від роботодавця, який має бути офіційним документом, надрукованим на фірмовому бланку компанії (повинен містити ім’я заявника, контактну інформацію компанії [адреса, номер телефону та адреса електронної пошти], а також ім’я, посаду та підпис безпосереднього керівника або співробітника з персоналу компанії),має вказати всі посади, які мав під час роботи в компанії, і має включати наступні відомості: назву посади, обов’язки та відповідальність, статус роботи (якщо поточна робота), дати роботи в компанії, кількість робочих годин на тиждень і річну зарплату плюс виплати; і якщо заявник є самозайнятим, статут або інші докази власності на бізнес, докази доходу від самозайнятості та документація від третіх осіб із зазначенням наданої послуги разом із платіжною інформацією (самодекларовані основні обов’язки чи свідчення під присягою не приймаються підтвердження досвіду самозайнятої роботи). Якщо досвід роботи в Канаді, підтвердження може включати копії податкових квитанцій T4 та повідомлень про оцінку, виданих Податковим управлінням Канади (період часу для цих документів має відображати досвід роботи) 4️⃣ Копія свідоцтва про народження або іншого еквівалентного документа, який підтверджує спорідненість дітей на утриманні з батьками; 5️⃣ Підтвердження освіти (WES); 6️⃣ Паспорти для всіх членів сім'ї; 7️⃣Лист-пропозиція від роботодавця (договір пропозиції про роботу LMIA), if applicable; 8️⃣Свідоцтво про шлюб, розірвання шлюбу (свідоцтво про смерть чоловіка/дружини); 9️⃣Цифрові фотографії; ‼️ ВСІ ДОКУМЕНТИ ПОВИННІ БУТИ ЗАВІРЕННІ 👇 ✔️ СЕРТИФІКОВАННИЙ ПЕРЕКЛАДАЧ ⚡️
-
Я особисто брала консультацію у пана Остапа, і вийшло якраз навпаки, він відповівши на всі наші запитання порекомендував нам подаватись самотужки, так як у нас вже майже все готово і він не бачить якихось складнощів , щоб брати його послуги. Це по- перше. А по- друге це не перша моя консультація по еміграційних питаннях, тому можу з впевненістю сказати, що з Остапом була найякісніша консультація,тому , що окрім питання - відповідь, ми отримали розгорнуту покрокову інструкцію що і за чим заповнювати, як краще і тд. Після консультації ми ще звертались з запитаннями щодо документів він відповів без проблем і безкоштовно.
-
дякую, що написали
-
У мого сина в школі приділяють увагу правопису, багато. Може в старших класах цього нема, але в першому у них постійно словникові диктанти, і єдине завдання додому - читати, щоби бачити, як пишуться слова. Протягом тижня перевірка слів/речень біля дошки, окрім диктантів. Це звичайна паблік скул в маленькому місті
-
Я особисто брала консультацію у пана Остапа, і вийшло якраз навпаки, він відповівши на всі наші запитання порекомендував нам подаватись самотужки, так як у нас вже майже все готово і він не бачить якихось складнощів , щоб брати його послуги. Це по- перше. А по- друге це не перша моя консультація по еміграційних питаннях, тому можу з впевненістю сказати, що з Остапом була найякісніша консультація,тому , що окрім питання - відповідь, ми отримали розгорнуту покрокову інструкцію що і за чим заповнювати, як краще і тд. Після консультації ми ще звертались з запитаннями щодо документів він відповів без проблем і безкоштовно.
-
Да, обоащусь, спасибо. Но там еще и письмо должно быть, что вернут, письма тож не было
-
Добрий вечір, заповнюю федеральний етап AOS і тут питання про гроші, чи є якісь вимоги, скільки потрібно мати по цій програмі, чи просто писати як є? Дякую!