PR CUAET
-
Если вы не знаете что это, значит у вас его нет и проблем с ним нет. Не забивайте себе голову хоть этим)) радуйтесь что вы не в теме) я б выпила даже на вашем месте по этому поводу))
-
Вітаю! Поділіться своїм таймінгом, будь ласка.
-
мне кажется, что вы можете сдать TCF и он подойдет как для Канады, так и для Квебека. а вот Tefag работает только в одну сторону
-
А что такое TRP? Подскажите, пожалуйста . Что значит временный резидент? Это у всех есть?
-
На рахунок справки Ви можете запитати тут t.me/prcuaet/117894 З самою справкой мені здається легше вирішити питання а ніж з паспортом
-
Нічого не проходила, був досвід офіс менеджером в минулому
-
Підкажіть будь ласка ви проходили навчання чи курси щоб працювати по цьому nok 13112?
-
Паспорт зараз виготовляють за 7-12 днів. Головне це доставка. Якщо чекати диппошту, то це від 3 до 6 місяців. Якщо DHL то тут є три етапи після замовлення доставки. 1. Як швидко консульство підтвердить доставку і МЗС передасть паспорт кур'єру. Від 1 до 4 тижнів. 2. Доставка з України в консульство. Від 7 до 14 днів. 3. Внесення в базу даних паспорта вашим консульством. Від 1 тижня до .....не знаю скільки. Так що рахуйте самі що краще вибрати.
-
Ну, я хоч не одна лишилася. Сподіваюсь скоро той жовтень вже закриють.
-
Ну Ви перші наїхали, про те, що моїх пояснень забагато. На мій погляд, на це питання вище відповіді не було, хотілось внести розуміння. Вище писали про якийсь overcontribution, і нічого толком. Хоча я зараз бачу що скоріше проблема не в некомпетенції, а в незрозумілості питання, чи що ми всі розуміємо по різному. Вибачте, якщо образила.
-
Я думаю ми з вами одночасно що-небудь отримаємо ) коли-небудь 😂
-
Доброго дня) підкажіть будь ласка, чи можливо сплатити продовження ворк перміта українським банком? Моно наприклад?
-
Підкажіть будь ласка,я тут читаю про доставку паспорту з України і не можу зрозуміти.Коли я подам документы на виготовлення паспорту,треба ще через пошту замовляти,щоб паспорт прислали до консульства в якому я буду його роботи і тільки коли він приїде я зможу його забрати,чи як,хто може пояснити цей момент?Всім дякую
-
Ми в жовтні подались в 23 му р. Ще єлиджебіліті даже не маємо🤷♀️
-
Жовтень 2023 і ще навіть без еліджибіліті. Нас таких приблизно 8
-
Скажіть будь ласка чи нормально це що valid data на документі eCOPR до 2025/02/19 тобто трішки більше місяці з моменту видачі? Я думала на 5 років має бути, чи то вже на самій картці? Дякую!
-
Картой украинского банка оплатить можно.
-
Що за нова довідка? Витяг з МВС?
-
А як прізвище вашого офіцера?
-
Страховка перестаёт действовать если выезжаешь более чем на 21 день, если я не ошибаюсь по поводу количества дней. Если ваша мама планирует оставаться длительное время в Канаде, ей нужно прилететь до 31 марта и подать заявку на продление ворк пермита.
12 Jan 2024, 17:45
380256/467343
about a minute ago