PR CUAET
-
Выставили Украинское время. Открыли е-консул Но не понятно где должны появиться слоты. Высвечивается страница. Куда заходить, чтоб увидеть календарь со слотами.???
-
Супер тоді вже пів року є)
-
Така ж ситуація. Пенсіонерка, яка не працює, має ВП, що закінчується в лютому 2025 року. У цей же час завершується дія OHIP. На цьому тижні ми подали заяву на продовження ВП. Прийшов електронний лист із підтвердженням тимчасового продовження статусу на час розгляду заявки до червня 2025 року. Але в цей же день прийшло повідомлення про закінчення дії OHIP. Ми звернулися до Service Ontario для продовження OHIP, але отримали відмову, навіть попри те, що у разі затримки з продовженням ВП до літа, з лютого по червень OHIP не буде діяти. Це критично, адже йдеться про літню людину. У Service Ontario повідомили, що звернулися до Міністерства охорони здоров’я, і там відповіли, що продовжувати OHIP не будуть. Хто стикався з подібною ситуацією? Чи є якісь поради чи рішення?
-
В мене таке було. Потім зникли. Переклацала всі слоти. Не записалась. Досі намагаюсь....
-
Я так розумію довідка з МВС також може підійти
-
Ви точно не одна. Я з 11 жовтня
-
Ситуація по Едмонтону. Зараз тут 15:00. Вийшла людина слот якої був на 12:00, тепер покликали людину у якої слот на 1:20. Тобто слоту на 12:20, 12:40, 13:00 ніби не існує. У мене і ще у однієї жінки слот на 13:00. Прийшло підтвердження за 7днів, за 3 дні і вчора нагадування що мене чекають. Консул каже ми вас не приймемо😡😡 що робити, з кого питати??
-
Як подивитися липень, якщо він не доступний?
-
Бо вона тепер не як стара,а нового зразка,без печатки,і пише не підходить для іноземних установ,не підлягає перекладам та апостілюванню
-
І мені будь ласка киньте в особисті?
-
Добрый вечір, підкажуть будьласка, для продовження дії паспорта часи прийому консульства у Торонто такі як зазначені на сайті? Тобто кожен день з 13 до 14? Або можно зранку?
-
Це не вірно. Вірно пояснив нижче Alex. Жінка має ліміт на відрахування в цьому році саме те, що вказано в кабінеті CRA. І туди рахуються всі відрахування за 2024рік. В 2025 буде інший ліміт +невикористана рум цього року ( якщо буде )
-
Ту що витягпхте з дії,вона тепер нового зразка,без печатки і пише що не для іноземних установ!консультанти не хочуть ризикувати і просять замовляти з консульства