PR CUAET
-
Я також прочитала цю фразу що можна використовувати без легалізації. Так печатки немає - тільки два QR codes
-
Термін "продовжити" ворк перміт умовний, бо насправді його не продовжують, а кожного разу видають новий. Ви можете подаватися багато разів, головне відповідати всім необхідним умовам для подачі.
-
То я ж це памʼятаю також
-
Може ви невидимка 😅
-
Тут як ловиш, то не думаєш….як на перегонах. Люди стресують, тому відразу і не орієнтуються. Це нормально. 🙂
-
На тій що з МВС такого не пише
-
Можете показати ,як вона виглядає ? Те ще написано ,що не підлягає апостилюванню - мається на увазі ,що її можна використовувати для іноземних установ без цього ,а не те що не можна . Але якщо немає печатки ,то тоді ,дійсно ,може не підійти .
-
«Не підлягає апостилюванню та консульській легалізації» так написано. Але цікаво що наприклад якщо людина в Україні (депендент) і потребує цю справку. Ми були в мвд (Київ) декілька разів і вони дають те саме як в дії. Вже немає ніяких офіційних бланків. Вони просто роздруковують те саме що в дії.
-
Якщо вчора були слоти на 4 липня, то може хоч хтось подумає глянути що 5 липня це буде субота (консульство не працює по вихідним)
-
Якщо у мене вже є слот на липень, я можу ловити слот на раніше? Чи маю відмовитись спочатку? Як взагалі це працює
-
Торонто дитячі від 12 до 16 нічого не має
-
Щиро дякую!!!!
-
Ну не викладають по п'ятницям та суботам (але хто там читає ті повідомлення) ловіть і далі
-
Дякую, спробую наступного разу. Вчора були слоти, намагалася стрибнути на липень і нічого не відбувалося. Обовʼязково спробую наступного разу. Щиро дякую!!!!
-
Доброго дня підкажіть будь ласка для продовження work permit, обовʼязково мати medical exam?
-
Привет. После вьезда по CUAET в Канаду, в аэропорту получаю ворк пермит . Потом податься нужно на пластик. Вопрос. Сколько времени делается этот пластик? Спасибо!
-
Жах ( як же вони можуть так робити. Як зараз ситуація? Сказали причину відмови? Чи може таки приймуть🙏
-
А у мен прям день в день. ТРП до 18 июня и Ворк тоже. Два идентичных документа.
-
Через дію, бо з печаткою . В мене так стара була, а зараз той самий текст але без печатки і внизу новий qr код
-
Формулювання у цій новій довідці теж не дуже: «Відомості відсутні..», - дуже дивно звучить
12 Jan 2024, 17:45
380318/466648
4 minutes ago