PR CUAET
-
Мабуть в пояснювальні листі треба буде дати якусь ссылку на законопроект де вигляд тих довідок поміняли
-
Ви обережніше)) Бо може він читає чат))) 🤣
-
Перед новим роком також не хотіли приймати чоловіка, типу немає в системі. Але він був з ноутом. Відкрив і показав дійсний запис в особистому кабінеті. Прийняли.
-
Я думаю ми цього не дізнаємося поки не дійде черга до розгляду заявок, до яких прикладали ці довідки нового формату. Поки замало часу пройшло:(
-
Прибули в березні 24 року і це перша податкова
-
Статус біженця отримує тільки основний аплікант. Вам то нічого не загрожує. Якщо ви паралельно на біженця не подаватиму заявку, що не заборонено
-
Ребята, подскажите, требуется ли Medical Exam для продления Work Permit? И что делать, если результаты мне вообще не прислали?
-
Абсолютно. І так буде швидше 👌 ви коли прибули в Канаду ? Це буде перша податкова ?
-
Дуже Вам дякую!
-
Це не та гілка ...їх наче не присилають але підтягуються туди куди треба якщо здавали
-
Добре 😊
-
Ні, це не автоматично, якщо вашому мч дадуть прихисток, на підставі цього він подає на ПР, а там вже вказує родину, цивільний шлюб в тому числі. На всяк випадок раджу зробити нормальні докази. Спільн й рахунок в банку, спільна страховка на авто і так само
-
Якщо у вас буде вакансія- дайте знати))
-
Ребята, подскажите, требуется ли Medical Exam для продления Work Permit? И что делать, если результаты мне вообще не прислали?
-
Точно читає...хай знає як його всі люблять та поважають 🤢🤮
-
-
Але це якось нелогічно довідка видана для установ іноземних держав але не підлягає апостилюванню та консульській легалізації , і типу як установа іноземної держави має знати що ця довідка легітимна?
-
От я теж сиджу думаю, чи читають вони цей чат 😂 не буду красномовною поки чекаю
-
Ще й напевне відставка трюдо вплинула, бо імміграцію ковбасить зараз від невизначеності
-
В том відео,на яке всі посилаються, і в цій групі також,він каже,якщо проходили останні 12 місяців та відповідаєте "да" то додавати,а якщо більше, то ні.Логічно,що здавали по запрос та для міграційної служби, то всі данні в них є. Якщо уважно почитати письмо,яке приходить після підтвердження заявки на новый WP ,то там написано,що ніяких додаткових документів їм не треба,не досилайтє їх без запиту офіцера
12 Jan 2024, 17:45
380360/433116
about an hour ago