PR CUAET
-
дякую, що написали
-
У мого сина в школі приділяють увагу правопису, багато. Може в старших класах цього нема, але в першому у них постійно словникові диктанти, і єдине завдання додому - читати, щоби бачити, як пишуться слова. Протягом тижня перевірка слів/речень біля дошки, окрім диктантів. Це звичайна паблік скул в маленькому місті
-
Я особисто брала консультацію у пана Остапа, і вийшло якраз навпаки, він відповівши на всі наші запитання порекомендував нам подаватись самотужки, так як у нас вже майже все готово і він не бачить якихось складнощів , щоб брати його послуги. Це по- перше. А по- друге це не перша моя консультація по еміграційних питаннях, тому можу з впевненістю сказати, що з Остапом була найякісніша консультація,тому , що окрім питання - відповідь, ми отримали розгорнуту покрокову інструкцію що і за чим заповнювати, як краще і тд. Після консультації ми ще звертались з запитаннями щодо документів він відповів без проблем і безкоштовно.
-
Да, обоащусь, спасибо. Но там еще и письмо должно быть, что вернут, письма тож не было
-
Добрий вечір, заповнюю федеральний етап AOS і тут питання про гроші, чи є якісь вимоги, скільки потрібно мати по цій програмі, чи просто писати як є? Дякую!
-
t.me/prcuaet/484
-
Тут есть ветка, где контакты консультантов
-
Как выбрать преподавателя для IELTS? Мне кажется, для многих актуальный вопрос - если пост для вас полезен, ставьте реакцию 🔥 Тут, конечно, единого рецепта быть не может, но я бы точно ориентировалась на эти пункты: 🙌Преподаватель сам сдавал экзамен и получил band 8 и выше overall. Вроде все очевидно, но на курсах часто бывает так, что курс по подготовке к IELTS дают человеку, который в глаза его не видел. Слышала оч много таких историй 🙈 🙌Преподаватель не сказочник. Если вы приходите с уровнем В1, хотите через месяц band 7 - задача грамотного преподавателя объяснить, почему это невозможно. Если вам “гарантируют band 7 с любым уровнем”, это не самый хороший знак. Я даже людям с С1-C2 не могу гарантировать ничего, т.к. экзамен сдаю не я, а они, и всякое может случится. А вот дать прогноз из серии “с вашем уровнем можно рассчитывать на 7-7.5“ - вполне себе 🙌Преподаватель оценивает вас по критериям и ставит диапазон (например, эссе 6.5-7). Редко можно сказать “вот эта работа ровно на 7, TA - 7, GR - 6“, тк многое зависит от экзаменатора, но важно, чтобы вы понимали примерный балл, а не просто “эссе классное, молодец”
-
Неа
-
Вам вернули 500 дол?