PR CUAET
-
Підскажіть будьласка може хто знає. Якщо в мене немає актуальної приписки в Україні є тільки довідка про зняття з реестраціі і витяг з дії де сказано, що я знявся з обліку чи приймуть в мене заяву на отримання паспорту в консульстві. В мене тільки ID картка а додаток до неї я загубив
-
Та замовте в консульстві і не морочте голову собі!якщо звісно можете,незнаю вашої ситуації
-
Незнаю,я чекала 4 місяці з консульства,бо ще й пошта страйкувала,через це відтягнувся процес подачі документів,бо консультант сказала не підходить((((
-
Скрізь новий
-
Так, тому що дорога до PR дуже не легка, і коли тобі вкладають свої ж такі палки в колеса то дуже сумно від цього
-
Привіт. Підкажіть будь ласка де і як можна змінити адресу проживання в хелс карті?
-
Скажите, пожалуйста, куда там идти в аэропорту. Я с ужасом вспоминаю как по приезду детям не выдали визитор и как я на следующий день поехала за ним в аэропорт, но мне отказали в общении, сказали вон там стоит телефон на стене, звоните по поводу документов , позвонили, сказали звоните в IRCC. Мне чудом помогли волонтёры доехать на границу и там получить документы. Но сам факт ,что в аэропорту ничего нельзя было сделать, поэтому спрашиваю куда Вы обращались. Или опять человеческий фактор и мне просто не повезло попала на таких людей
-
Афідавіт - це, іншими словами, "декларація перекладача", свідчення, яке він робить під присягою в присутності нотаріуса, що переклад виконано належним чином і він відповідає оригіналу, тому для афідавіта нотаріальне засвідчення обов'язкове.