PR CUAET
-
Незнаю,я чекала 4 місяці з консульства,бо ще й пошта страйкувала,через це відтягнувся процес подачі документів,бо консультант сказала не підходить((((
-
Скрізь новий
-
Так, тому що дорога до PR дуже не легка, і коли тобі вкладають свої ж такі палки в колеса то дуже сумно від цього
-
Привіт. Підкажіть будь ласка де і як можна змінити адресу проживання в хелс карті?
-
Скажите, пожалуйста, куда там идти в аэропорту. Я с ужасом вспоминаю как по приезду детям не выдали визитор и как я на следующий день поехала за ним в аэропорт, но мне отказали в общении, сказали вон там стоит телефон на стене, звоните по поводу документов , позвонили, сказали звоните в IRCC. Мне чудом помогли волонтёры доехать на границу и там получить документы. Но сам факт ,что в аэропорту ничего нельзя было сделать, поэтому спрашиваю куда Вы обращались. Или опять человеческий фактор и мне просто не повезло попала на таких людей
-
Афідавіт - це, іншими словами, "декларація перекладача", свідчення, яке він робить під присягою в присутності нотаріуса, що переклад виконано належним чином і він відповідає оригіналу, тому для афідавіта нотаріальне засвідчення обов'язкове.
-
🌐Ти йдеш, і світ завмирає…❤️ ✨Жіночність — мистецтво трансформації ! ✨Кожен образ — нова сторінка в історії твоєї унікальності. 💄 Від сором’язливої дівчинки до впевненої жінки, від ніжної романтики до зухвалої спокусливості. ❤️🔥 ✅Дій, експериментуй, вражай! 🇺🇦Спеціально для наших найкрасивіших україночок ми привезли аксесуари неймовірної якості від вітчизняних виробників!😮 ✅ Переходь за цим посиланням та відкрий у собі нові грані жіночності та елегантності 😍 💖Зачаровані красою по-українськи 🇺🇦
-
Я в них за DHl запитувала . Відповіли , що ні
-
Всем здравствуйте, такая ситуация подали на продление Ворк Пермит нас 4 чел двое взрослых и двое подростков 15-17лет. Вот подали документы и детям пришло письмо с приглашением на сдачу Ворк Пермит почему? На сколько я знаю биометрия действительна 10 лет. Или как то правила поменялись?
-
Так, звісно, збираєте всі документи і подаєтесь на продовження паспорту (якщо, ще не продовжували). Потім на visitor record, ми так і робили.