PR CUAET
-
Тільки хто буде летіти з нею. В вашому випадку - no
-
Як взагалі зловити той слот?(
-
Щиро дякую 🌸 бо почала нервувати
-
Не дуже зрозуміла вас. Вам відповіли, що взагалі більше ніколи і нікому не будуть подовжувати OHIP? Типу закінчиться термін дії тих, що на руках і все?
-
Я дітей подавала під батьком, однаково заповнювала на стаді, сину ще на ворк, нічого зайвого начебто не писала, всюди позначила Ukraine 2022. ????🤷
-
Доброго вечора, хто може проконсультувати щодо вступу дитини ( 14 років) до школи в Канаді? яка процедура та вимоги, Дякую за відповідь, можна в приват
-
город проживания нередко подтягивается из анкеты в сам документ. бывает
-
Підкажіть, будь ласка, чи додає балів по провінційній програмі occupation liscense, а також, хтось, можливо, проходив ліцензування як психолог (Registered Psychologist) в ВС? Тільки через здачу екзамену EPPP?
-
Може ви щось зайве позначили при замовленні ? Бо зазвичай такого нема ні у кого
-
Ми відправляли з Києва через візовий центр ( в них договір з новою поштою). Все пройшло швидко та чудово. По суті відправляєте і отримуєте у вашому відділені нової пошти що дуже зручно.
-
Це чудово! Бо я бачу в усіх консульствах, крім того де в мене є слот) Пише що ви маєте слот на цю послугу. Якщо вибрати дитину або підопічного тоді показує.
-
Ждём тогда(
-
Дуже дякую !
-
Що означає «дуже сильний кейс»?Статус бвженця дуже важко отримати?
-
Після “Dear” писати «MP»?
-
Пр никак не зависит от действия паспорта, карту выдадут на 5 лет
-
Так, спочатку ваші, або всі разом. Моя знайома подала себе і чоловіка. А через деякий час дітей, то чомусь дітей почали розглядати раніше, ніж батьків і дали по старим датам батьків. Я подавала чоловіка з дітьми, то розглядали разом, майже, в сина на 5 днів раніше ніж в чоловіка, а в дочки така саме дата нова, як в чоловіка
-
Торонто
-
У якому місті?
-
В мене чоловік подавався на ПР з паспортом який закінчується 18 травня 2025 , не думаю що йому зараз видадуть картку яка буде дійсна до 18 травня 2025 .
12 Jan 2024, 17:45
380468/431114
less than a minute ago