PR CUAET
-
Как выбрать преподавателя для IELTS? Мне кажется, для многих актуальный вопрос - если пост для вас полезен, ставьте реакцию 🔥 Тут, конечно, единого рецепта быть не может, но я бы точно ориентировалась на эти пункты: 🙌Преподаватель сам сдавал экзамен и получил band 8 и выше overall. Вроде все очевидно, но на курсах часто бывает так, что курс по подготовке к IELTS дают человеку, который в глаза его не видел. Слышала оч много таких историй 🙈 🙌Преподаватель не сказочник. Если вы приходите с уровнем В1, хотите через месяц band 7 - задача грамотного преподавателя объяснить, почему это невозможно. Если вам “гарантируют band 7 с любым уровнем”, это не самый хороший знак. Я даже людям с С1-C2 не могу гарантировать ничего, т.к. экзамен сдаю не я, а они, и всякое может случится. А вот дать прогноз из серии “с вашем уровнем можно рассчитывать на 7-7.5“ - вполне себе 🙌Преподаватель оценивает вас по критериям и ставит диапазон (например, эссе 6.5-7). Редко можно сказать “вот эта работа ровно на 7, TA - 7, GR - 6“, тк многое зависит от экзаменатора, но важно, чтобы вы понимали примерный балл, а не просто “эссе классное, молодец”
-
Неа
-
Вам вернули 500 дол?
-
Они сами возвращают.
-
я зрозуміла,що тут в школах не дуже приділяють увагу орфографії, їм головне контекст чи ні
-
Ви праві ) В мене англійськомовні співробітники в більшості не зможуть письмо на 9 здати. Мені потрібно було здати на 9тки в процесі отримання іміграційної ліцензії. Я не готувався, бо на той момент вже давно вільно спілкувався англійською. Але думав що письмо здам краще, тому мене ці проценти потішили (ну чи моє его) ))))
-
А сколько времени дается на описание одно такой ситуации ? Вообще сколько минут в общем каждая из частей ( reading speaking listening writing )?
-
Остап, не приймайте на свій рахунок:) Там він і ще однин вже всім розказали де вони всіх бачать і що нам всім робити. Взагалі неадекватна поведінка: образи в коментарях, просто перегортання комента навпаки (у кращих традиція рос.пропаганди) і все - ти ворог всьому, бо в них є докази/статистика їх голови та інше:)) Тому що їм треба знайти когось, щоб відчути себе жертвою і скинути свою агресію, яку вони від когось отримали. Тому, їх поведінка не про вас, а про них. Я не знаю, як там троллі, але хтось їх дуже образив (,чи вони жертви постійних знущань, це не має значення яких саме) і весь цей негатив вони вирішили вилити сюди, бо зробити іншим способом вони бояться. Можливо, це ПТСР , ми в Україні з такими працювали з 14го. А вам велика подяка за допомогу! Я знаю, як це волонтерити, а потім, виявляється ти ще і всім винен:)) Це дійсно зараз важливо, бо не кожен може собі дозволити піти на консультацію до юриста чи консультанта. Багато людей, хто приїхав з України втратили дуже багато, і ось така безкоштовна допомога - це вихід для них і величезна допомога. Тому, не припиняйте волонтерити, ви нам тут дуже потрібні:)
-
Добрый день . Подошла справка с е девлета ( турецкая справка о несудимости )? Вы уже подались ? Ее нужно тоже заверять в тур посольстве ?