PR CUAET
-
Они сами возвращают.
-
я зрозуміла,що тут в школах не дуже приділяють увагу орфографії, їм головне контекст чи ні
-
Ви праві ) В мене англійськомовні співробітники в більшості не зможуть письмо на 9 здати. Мені потрібно було здати на 9тки в процесі отримання іміграційної ліцензії. Я не готувався, бо на той момент вже давно вільно спілкувався англійською. Але думав що письмо здам краще, тому мене ці проценти потішили (ну чи моє его) ))))
-
А сколько времени дается на описание одно такой ситуации ? Вообще сколько минут в общем каждая из частей ( reading speaking listening writing )?
-
Остап, не приймайте на свій рахунок:) Там він і ще однин вже всім розказали де вони всіх бачать і що нам всім робити. Взагалі неадекватна поведінка: образи в коментарях, просто перегортання комента навпаки (у кращих традиція рос.пропаганди) і все - ти ворог всьому, бо в них є докази/статистика їх голови та інше:)) Тому що їм треба знайти когось, щоб відчути себе жертвою і скинути свою агресію, яку вони від когось отримали. Тому, їх поведінка не про вас, а про них. Я не знаю, як там троллі, але хтось їх дуже образив (,чи вони жертви постійних знущань, це не має значення яких саме) і весь цей негатив вони вирішили вилити сюди, бо зробити іншим способом вони бояться. Можливо, це ПТСР , ми в Україні з такими працювали з 14го. А вам велика подяка за допомогу! Я знаю, як це волонтерити, а потім, виявляється ти ще і всім винен:)) Це дійсно зараз важливо, бо не кожен може собі дозволити піти на консультацію до юриста чи консультанта. Багато людей, хто приїхав з України втратили дуже багато, і ось така безкоштовна допомога - це вихід для них і величезна допомога. Тому, не припиняйте волонтерити, ви нам тут дуже потрібні:)
-
Добрый день . Подошла справка с е девлета ( турецкая справка о несудимости )? Вы уже подались ? Ее нужно тоже заверять в тур посольстве ?
-
Питання в тому, що вище 9 балів із S та W мало хто набирає, тому що немає такої цілі. 9 балів дає значний приріст балів в EE у порівнянні із 8 - 78, тоді як інші переходи тільки 12. Також більшість провінційних програм вимагає 4-5 балів, в деяких випадках 7. Тому ця статистика більше про вимоги, люди вивчають із ціллю набрати певні бали. Наприклад є екзамен на громадянство там тільки Listnening та Speaking, там статистика по оцінкам суттєво нижче, тому що вимоги до мови для отримання громадянства нижче. П.С. Взагалі підготовка до CELPIP, вивчення вимог та чому саме такі завдання , дозволяє зрозуміти які саме мовні навички є у людини, у яких ситуаціях ними користуються, та знайти свої слабки сторони, попрацювати над ними та використовувати у подальшому. Я навіть на рідній мові не можу так витонченно говорити, як вимагає CELPIP на високих рівнях, але це дає мені розуміння над чим працювати і де використовувати.
-
Дуже дякую за відповідь. Так, у нашому місті є Рурал. Будемо пробувати. Якщо ж ні, то повернемося додому з дітьми. Так і не можу я тут звикнути.. Дуже болить душа за домівкою