PR CUAET
-
Я дуже вдячна Вам за таку обгрунтовану відповідь. Мій син, як і я візу отримали у червні 2022 року, проте заїхали до Канади лише в лютому 2024 року. Наскільки я зрозуміла, дата "до 7 червня 2023 року" стосується саме дати в'їзду до Канади, а не подачі заявки чи отримання візи. Чесно кажучи, я не пам'ятаю такого листа. Моїми документами займалась моя сестра. Можливо я щось знов таки не розумію і плутаю. Інформації дуже багато, і щось я загубилась. Чи правильно я розумію, у українців, які в'їхали за програмою CUAET немає можливості навчатись в DEP, а лише на курсах де термін навчання до 6 місяців. І тепер, я так розумію, мій син не закінчивши місцеву школу, адже вік не дозволяє продовжувати навчання, може спробувати вступити до DEP на підставі WP? Прошу вибачення за оффтоп, але в голові каша...
-
Я б не переоцінював фактор відставки Трюдо. По суті вона ні на що не вплинула. Більше того, перед виборами, ліберали ще поставлять 28 березня свого нового прем'єра) Так що до моменту інавгурації новообраного прем'єра після виборів, а скорше за все - до моменту обрання нового парламенту (що може відбутися аж восени, бо крайній строк - 20 жовтня), ніяких змін не передбачається. А після вірогідної перемоги консерваторів наслідки стосуватимуться нових аплікантів, ну і тих, хто плануватиме отримувати громадянство
-
Слоти виставляють о 00.00 за Київським часом. Це 17.00 по Торонтівському
-
Планується скоротити кількість отримувачів ПР, та загалом зробити імміграцію набагато тяжчою. Додаткові умови для отримання громадянства після отримання ПР (5 років замість 2 і + якісь тести та перевірки). Але підкреслю, це те, що вони обіцяють. Що буде для українців достеменно невідомо, бо є велика вірогідність, що наступним прем'єром стане П'єр Пуальв'єр, який в принципі доволі компліментарний до українців. Так що лише чекаємо
-
Стосовно освіти, немає вищої типу бакалавра, магістра, є школа і дипломи по підвищення кваліфікації, чи потрібно робити їх офіційну кваліфікацію через організації?
-
🫣я пропустила момент, що це DCPP. Тут ви праві. Якщо це DCPP то так, Надія може використати весь свій ліміт, вказаний в NOA, а вже новий ліміт буде скоригований на суму , яку вніс роботодавець в 2024.
-
Вітаю Підкажіть що я маю відкривати зараз ? Читаю гілку і не можу докупи все скласти У мене WP до березня 27 року Віза Cuaet до 26 року В дітей віза та паспорт дійсний до травня 26 року Їхній перміт до 27 року Подавати на новий WP? Чи мені потрібно дітям спершу нові паспорти робити ? Чи просто чекати рішення по Пр (ми подали по укр програмі літом ,розумію що терміни там не дуже ) Перміти зараз до 27 року діють , ми можемо в Канаді знаходитися на основі перміту тільки ? Чи повинний бути і дійсний паспорт з візою ?