PR CUAET
-
Слоти виставляють о 00.00 за Київським часом. Це 17.00 по Торонтівському
-
Планується скоротити кількість отримувачів ПР, та загалом зробити імміграцію набагато тяжчою. Додаткові умови для отримання громадянства після отримання ПР (5 років замість 2 і + якісь тести та перевірки). Але підкреслю, це те, що вони обіцяють. Що буде для українців достеменно невідомо, бо є велика вірогідність, що наступним прем'єром стане П'єр Пуальв'єр, який в принципі доволі компліментарний до українців. Так що лише чекаємо
-
Стосовно освіти, немає вищої типу бакалавра, магістра, є школа і дипломи по підвищення кваліфікації, чи потрібно робити їх офіційну кваліфікацію через організації?
-
🫣я пропустила момент, що це DCPP. Тут ви праві. Якщо це DCPP то так, Надія може використати весь свій ліміт, вказаний в NOA, а вже новий ліміт буде скоригований на суму , яку вніс роботодавець в 2024.
-
Вітаю Підкажіть що я маю відкривати зараз ? Читаю гілку і не можу докупи все скласти У мене WP до березня 27 року Віза Cuaet до 26 року В дітей віза та паспорт дійсний до травня 26 року Їхній перміт до 27 року Подавати на новий WP? Чи мені потрібно дітям спершу нові паспорти робити ? Чи просто чекати рішення по Пр (ми подали по укр програмі літом ,розумію що терміни там не дуже ) Перміти зараз до 27 року діють , ми можемо в Канаді знаходитися на основі перміту тільки ? Чи повинний бути і дійсний паспорт з візою ?
-
Та ні,ми ще не подалися,я запитувалася хто отримав відмою купивши дім в Канаді?)))
-
Вітаю усіх , хотіла поділитись одним відео, не знаю чи можна це відео викладати саме тут .. якщо ні , то дуже прошу адмінів цієї групи перенести його в спеціальну гілку , якщо така є , і пробачте якщо це відео не підлягає цій гілці 🙈….. назва нашої групи навіть трішки схожа до теми відео… останнім часом стільки порталів ❤️, у всіх хороший настрій🙂,розуміємо рух пішов 🙏, і ще б хотілось більше добавити всім настрою, цим дуже позитивним , добрим відео , і думаю для багатьох корисно і цікаво буде подивитись , можливо рідних, своїх впізнаєте чи навіть знайдете родичів ❤️🙂 youtu.be/Ntldzhwp_R0?si=DUy2MyzQiHbrEHj2
-
Наразі чекати рішення по PR і оновіть паспорти дітей ближче до 2026 року.Ваша віза CUAET не потребує оновлення, якщо ви не плануєте залишати Канаду
-
Дякую