PR CUAET
-
Если ворк пермит получен до 7 июня 2023 или заявка была подана на него до 7 июня 2023г. Если ваш сын в заявке на визу ставил отметку, что он хочет работать и ему присылали письмо о предварительном одобрении ворк пермита, то он подходит под эти правила. Ему же в аэропорту выдали ворк пермит? Учебное заведение попросит письмо от IRCC, адресованное лично ему о том, что он может учиться без стади пермита. Нужно писать в учебные заведения и узнавать условия приёма. Я писала выше, что не все учебные заведения разрешают учиться без стади пермита. По поводу школы уточните, действуют ли какие-то ограничения по возрасту. Сын ваш закончил школу в Украине, имеет аттестат? На основании чего он будет подавать документы на программу DEP?
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 За які порушення можна втратити чи не отримати PR. Дата та час: 12 січня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO На вебінарі ви дізнаєтесь: - За які порушення імміграційного законодавства можна втратити право на PR. - Основні правила, яких необхідно дотримуватися під час перебування у статусі тимчасового чи постійного резидента. - Ефективні способи вирішення конфліктних ситуацій з імміграційними органами. Спікер: Остап Босак Міграційний консультант: #R707276 Email: [email protected] Кому буде корисно: -Тим, хто уже отримав омріяний PR. -Тим, хто планує подаватися на PR або вже перебуває у процесі подачі документів. -Всім, хто хоче краще розуміти правила та нюанси імміграційного законодавства Канади. Посилання на вебінар буде надіслане після реєстрації: forms.gle/2pcK3KX62LeNxMtc8
-
-
Прийміть щирі співчуття🙏😢у цьому чаті вже була схожа ситуація , що родич увійшов у вічність 🙏
-
Программа DEP это уровень профессионально-технического училища. Почитайте условия поступления, там нужно предоставить какой-то документ об образовании. Когда он закончит украинский колледж, то ему же выдадут диплом. Возможно попросят досдать какие-то предметы. Либо заканчивать канадскую школу и потом подавать заявку на DEP.
-
Чи іпотека чи навіть покупка (скажімо викупка) вам допоможе в Канаді для отримання статусу ПР*?
-
Доброго вечора , якщо хочемо продовжти WP для мене ,мого чоловіка та двох дітей віком 18 та 20 років чи можна все подати однією заявою чи можливо краще подавати кожного члена сімї окремо? Якщо молодшій донці потрібно продовжити work and Study permit , це потрібно робити одночасно?
-
Це дві взагалі не пов'язані речі....дім в Канаді яж ніяк не допоможе отримати ПР і ніяк не вплине на рішення офіцера. А якщо по-суті питання, по враховуючи скільки людей подаються на ПР - то вірогідність дуже висока, що хтось та й отримав відмову вже маючи тут будинок.
-
Зазвичай зляться, незнаю чому, знаю що від 16 років на 10 років паспор, до 16 на 4 роки. В 12 вже відбитки потрібні як і 16 літнім. Я би взагалі не розділяла слоти на категорії на виготовлення по рокам, яка різниця скільки років, по факту в консульстві вже видно хто прийшов дитина чи дорослий 🥴