PR CUAET
-
Чи іпотека чи навіть покупка (скажімо викупка) вам допоможе в Канаді для отримання статусу ПР*?
-
Доброго вечора , якщо хочемо продовжти WP для мене ,мого чоловіка та двох дітей віком 18 та 20 років чи можна все подати однією заявою чи можливо краще подавати кожного члена сімї окремо? Якщо молодшій донці потрібно продовжити work and Study permit , це потрібно робити одночасно?
-
Це дві взагалі не пов'язані речі....дім в Канаді яж ніяк не допоможе отримати ПР і ніяк не вплине на рішення офіцера. А якщо по-суті питання, по враховуючи скільки людей подаються на ПР - то вірогідність дуже висока, що хтось та й отримав відмову вже маючи тут будинок.
-
Зазвичай зляться, незнаю чому, знаю що від 16 років на 10 років паспор, до 16 на 4 роки. В 12 вже відбитки потрібні як і 16 літнім. Я би взагалі не розділяла слоти на категорії на виготовлення по рокам, яка різниця скільки років, по факту в консульстві вже видно хто прийшов дитина чи дорослий 🥴
-
Я теж шукаю ніде не можу знайти
-
Я б на вашому місці для перестрахування зараз подалася на новий ворк перміт (якщо ваш паспорт дозволяє, тобто діє довше, ніж до 2027 року) до 31 березня, поки його легко отримати і дають на 3 роки. Бо не знати, скільки часу розглядатиметься ваша заявка на ПР. А так будете мати запасний варіант для перебування в легальному статусі. На жаль, дітям ви так подати зараз не можете, бо термін дії їхніх паспортів не дозволяє. Але ви потім зможете їм зробити нові перміти, коли отримаєте нові паспорти для них, на основі свого ворк перміту. Це перше. Друге. Якщо ви не збираєтеся вилітати/виїжджати за межі Канади, то візу можна взагалі не робити, і дочекатися ПР. Віза на легальний статус в Канаді ніяк не впливає. Вона потрібна лише для в'їзду і короткотривалого перебування. Для легального перебування в Канаді мають бути перміти (ворк або стаді) чи візитор рекорд. Третє. Дітям нові паспорти потрібно робити і зайнятися цим питанням потрібно вже, бо це не швидкий процес. Якраз до травня 2026 року в спокійному темпі зробите. Нові паспорти дітям потрібні через те, що якщо ви до того часу не встигнете отримати ПР, то IRCC дасть вам запит на них. Бо впродовж усього процесу розгляду вашої заявки на ПР паспорти усіх, кого ви подавали в заявці, мають бути дійсними. На момент винесення фінального рішення паспорт має мати термін дії ще НЕ менше 6ти місяців. Декому приходив запит на новий паспорт, коли до його кінця залишалося 8 місяців.
-
Підскажіть будьласка маю WP ше на рік подався в перших числах березня 24року на два місяця хочу поїхати в Украіну небуду мати проблем ? Але я головний заявник. Щиро дякую.
-
Так. Саму шайаищу
-
Можете ще й мені скинути групу на червень, будь ласка
-
Доброго вечора. Ось посилання на інформацію про тимчасову політику щодо можливості навчання з ворк пермітом. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/workers-study-without-study-permit.html#progress якщо при подачі заявки на візу Ваш син зазначав, що хоче працювати, то Ваш випадок має бути: If you have a work permit application in progress and you applied on or before June 7, 2023,
-
Начала заполнять анкеты на продление WP, и запуталась. У меня виза в паспорте 2025 заканчивается, а сам листок WP-2026. И смотря видио, вижу что можно податься на визу, а можно на WP.. вопрос, это разые вещи? Помогите, ведь ранее в первый раз делая программу Cuaet вклеивали визу и потом в аэропорту выдавали WP, а сейчас что мне нужно? Все пишут и говорят о продлении WP, а про визу ничего..короче помогите, запуталась..
-
Можно спросить, если я не спешу но время позволяет делать паспорта детям, мне можно ли просто электронную очередь взять в консульство или всеравно нужно ловить слоты?